Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023

Survivor All Star: «Τα προβλήματα που είχα ήταν κυρίως...» - Κόλαφος η Έλενα Κρεμλίδου

«Αναρωτιέμαι κι εγώ...»

7 Ιανουαρίου 2023 12:17
Survivor All Star: «Τα προβλήματα που είχα ήταν κυρίως...» - Κόλαφος η Έλενα Κρεμλίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έλενα Κρεμλίδου δε βρίσκεται στο Survivor All Star και αναφέρθηκε στο πώς τελικά δε βρέθηκε στο αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο.

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» για το Survivor All Star, σχολίασε το γεγονός ότι η ίδια δεν βρίσκεται για την ώρα ανάμεσα στους παίκτες που επέστρεψαν στην παραλία του Αγίου Δομινίκου, με τον Γιάννη Σπαλιάρα να εξηγεί το λόγο που αρνήθηκε.

Survivor All Star: Το... παράπονο της Κρεμλίδου

«Αναρωτιέμαι κι εγώ γιατί δεν είμαι στον Άγιο Δομίνικο» είπε αρχικά η instagrammer και συνέχισε:

«Κάναμε μια κουβέντα το καλοκαίρι, ξαναμιλήσαμε πριν λίγο καιρό, πήγα και για αθλήματα. Μέχρι εκεί έφτασε η χάρη μου, τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Μετά τα αθλήματα μου είπαν να περιμένω τηλέφωνο αλλά έμεινα με το κινητό στο χέρι. Μπορεί να μην ενδιαφέρονται ή να ενδιαφέρονται για κάποια άλλη στιγμή. Όλα είναι πιθανά. Δε θα με χάλαγε να μπω στην πορεία του Survivor. Είναι πολλά τα λεφτά».

Τέλος, η Έλενα Κρεμλίδου σχολίασε: «Δεν είμαι σε θέση να διαπραγματευτώ, την πρώτη φορά παίρναμε πολύ λιγότερα χρήματα. Τα προβλήματα που είχα ήταν κυρίως ψυχοσωματικά και έφταιγε κυρίως το κλίμα που επικρατούσε σε σχέση με τους άλλους παίκτες. Δεν ήμουν έτοιμη ψυχολογικά. Έχω δουλέψει πάρα πολύ με τον εαυτό μου, κάνω πάρα πολλή προπόνηση… Σίγουρα τώρα είμαι πιο έτοιμη. Δε θα έκανα παρέα με κανέναν από εκεί μέσα. Χάρηκα πολύ που θα είναι ο Περικλής στο παιχνίδι. Τον αγαπώ πάρα πολύ».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share