Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler 07/01: Χάος με το... καλημέρα με τον Στέλιο Χανταμπάκη - Η κίνησή του που έβαλε αμέσως «φωτιά» στην παραλία

Θα ασχοληθούμε από νωρίς και έντονα με την περίπτωσή του...

7 Ιανουαρίου 2023 10:34
Survivor All Star spoiler 07/01: Χάος με το... καλημέρα με τον Στέλιο Χανταμπάκη - Η κίνησή του που έβαλε αμέσως «φωτιά» στην παραλία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star spoiler: Ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν από τους πρωταγωνιστές στο πρώτο Survivor του ΣΚΑΪ, αν και αρνητικός, επιστρέφοντας στο All Star για την εξιλέωση και σίγουρα θα ασχοληθούμε αρκετά με την περίπτωσή του.

Από τη στάση του κιόλας φαίνεται να βάζει ήδη «φωτιά» στην παραλία. Κι αυτό φάνηκε με τα πλάνα που μας φανέρωσε το κανάλι του Φαλήρου εν όψει της πρεμιέρας.

Από τα πλάνα, που δόθηκαν στη δημοσιότητα, διακρίνονται οι πρώτες παρέες. Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Στάθης Σχίζας, μαζί με τους Ηλία Μπόγδανο και Μελίνα Μεταξά, φαίνεται ότι είναι από τα πρώτα «παρεάκια» που δημιουργούνται.

Μία ακόμη «υποομάδα» ίσως είναι και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Ελένη Χαμπέρη.

Survivor All Star: Ο... δρόμος που ακολούθησε ήδη ο Χανταμπάκης

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί και ο Στέλιος Χανταμπάκης, που όπως αποδεικνύεται έχει αποφασίσει να ακολουθήσει μία μοναχική διαδρομή. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, κάθεται σκεπτικός, καθόλου ομιλητικός κι απλά παρατηρεί.

Στο πάρτι υποδοχής, μάλιστα, ήρθε κοντά με μόλις δύο άτομα, την Μελίνα Μεταξά και τον Τάκη Καραγκούνια. Να σημειωθεί ότι το πρώην μοντέλο, στον πρώτο κύκλο του «Survivor» που είχε συμμετάσχει, είχε σχολιαστεί έντονα για τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του.

Survivor All Star spoiler: Παράνομες οι συμμετοχές του Στέλιου Χανταμπάκη και του Κώστα Αναγνωστόπουλου!

Το Survivor All Star είναι προ των πυλών και το Athensmagazine.gr είναι εδώ για να σας μεταφέρει όλα τα παρασκήνια από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Πριν από λίγες ώρες οι πρώτοι 26 παίκτες που θα πάρουν μέρος στην All Star έκδοση αναχώρησαν για Άγιο Δομίνικο και ανάμεσα τους ήταν δύο παίκτες, που κανονικά δεν θα μπορούσαν να πάρουν μέρος αλλά ο Ατζούν... πάτησε τον όρο που είχε ο ίδιος βάλει!

Συγκεκριμένα, Στέλιος Χανταμπάκης και Κώστας Αναγνωστόπουλος δεν μπορούσαν να πάρουν μέρος στο Survivor All Star με βάση τα όσα είχαν υπογράψει όταν συμφώνησαν να μπουν στο Survivor 1! Ωστόσο η θέληση του Τούρκου να έχει όσο περισσότερους παίκτες μπορούσε από τον πρώτο κύκλο, τον έκανε να... ξεχάσει τον όρο που είχε βάλει!

Ποιος ήταν αυτός ο όρος; Πως αν έπαιρναν μέρος σε ριάλιτι επιβίωσης άλλου καναλιού αυτόματα θα έμεναν εκτός All Star! Να θυμίσουμε πως ο Στέλιος Χανταμπάκης και Μισθοφόρος πήραν μέρος στο Nomads 2, με τον πρώτο μάλιστα να είναι και ο μεγάλος νικητής!

Survivor All Star spoiler: Παράνομες οι συμμετοχές του Στέλιου Χανταμπάκη και του Κώστα Αναγνωστόπουλου!

Survivor All Star spoiler: Παράνομες οι συμμετοχές του Στέλιου Χανταμπάκη και του Κώστα Αναγνωστόπουλου!

Να θυμίσουμε πως οι παίκτες του Survivor που είχαν πάρει μέρος στο Nomads 2 ήταν οι εξής:

  • Στέλιος Χανταμπάκης
  • Ορέστης Τσανγκ
  • Γιάννης Σπαλιάρας
  • Κώστας Αναγνωστόπουλος
  • Νάσος Παπαργυρόπουλος
  • Μαριάννα Καλλέργη
  • Ντάρια Τουρόβνικ
  • Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Μάλιστα πληροφορίες μας αναφέρουν πως δεν αποκλείεται κάποιος και από τους υπόλοιπους να πάρει το αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο τους επόμενους μήνες!

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share