Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

Survivor All Star trailer 8/1: Κανονικοί... θρύλοι του Άγιου Δομίνικου οι παίκτες - Το πάρτι υποδοχής και ο εκθαμβωτικός Λιανός

Έβαλαν τα καλά τους πριν αρχίσουν... τα ωραία στην παραλία

6 Ιανουαρίου 2023 10:08
Survivor All Star trailer 8/1: Κανονικοί... θρύλοι του Άγιου Δομίνικου οι παίκτες - Το πάρτι υποδοχής και ο εκθαμβωτικός Λιανός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor All Star ετοιμάζεται να έρθει στις οθόνες μας την προσεχή Κυριακή (8/1), με την πρεμιέρα να φέρνει μπροστά μας τους κορυφαίους της ιστορίας του, την ίδια στιγμή που τα... ευτράπελα έχουν ήδη αρχίσει.

Σήμερα, μέσα από το «Πρωινό μας» παρουσιάστηκαν τα πρώτα πλάνα από όσα θα παρακολουθήσουμε στο πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης και το πάρτι υποδοχής που έγινε προς τιμήν των παικτών.

Όπως θα δείτε στο βίντεο αυτό, όλοι οι παίκτες φόραγαν τα καλά τους ρούχα και διασκέδαζαν με την ψυχή τους απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου λίγο πριν βάλουν τα αθλητικά τους και ριχτούν στους στίβους μάχης.

Survivor All Star: «Μπαμ» από τον Ατζούν για Τριαντάφυλλο - «Ξέρω για την είσοδό του στο παιχνίδι...»

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί μίλησε στους δημοσιογράφους για το Survivor All Star, που έρχεται σύντομα, απαντώντας σε όλα σχετικά με τους παίκτες, που θα συμμετάσχουν.

Ο Τούρκος παραγωγός του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στις αμοιβές των παικτών, στις λιγοστές απουσίες που θα υπάρχουν, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει ο Τριαντάφυλλος στην πορεία του παιχνιδιού.

«Το All Star είναι έτσι, δεν μπορείς να έχεις όλους τους παίκτες, κάποιοι θα είναι μέσα, κάποιοι δεν θα είναι. Δεν μπορούν όλοι να έρθουν, κάποιοι επίσης έχουν δουλειές, κάποιοι δεν θέλουν, είναι φυσικό.

Πώς μπορείς να κάνεις ένα All Star με όλους τους παίκτες; Αν με ρωτάτε 90% είναι μαζί μας. Για εμένα το All Star δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους φέρνεις όλους. Πρέπει να κάνεις ένα καλό σόου με αυτούς που θέλουν να είναι μέσα στο σόου», είπε αρχικά.

«Δεν ξέρω για τα χρήματα, δεν εμπλέκομαι με αυτά. Με τα χρήματα που τους πληρώνουμε, καλύπτουμε μόνο το χρόνο που θα χάσουν από τις δουλειές τους. Δεν προσπαθούμε να τους κάνουμε πλούσιους» ανέφερε για τις αμοιβές των παικτών.

Όσο για τον λόγο που δεν ακολουθούσε τον Γιώργο Λιανό στα social media; «Θα τον ακολουθήσω αμέσως. Δεν ξέρω το λόγο που δεν τον ακολουθώ. Χρησιμοποιώ το λογαριασμό μου επαγγελματικά κι υπάρχει μια ομάδα οκτώ ατόμων που χειρίζεται το Instagram. Τους ακολουθώ όλους από το ψεύτικο προφίλ μου… Στο Instagram μπορεί να γίνου λάθη και να σχολιαστούν τα σχόλιά μου. Αυτό είναι ένα πρόβλημα. Χρησιμοποιώ ένα ψεύτικο προφίλ κι ακολουθώ τον παρουσιαστή, όπως κι όλους. Ο Γιώργος είναι αδερφός μου. Ξέχασα να τον ακολουθήσω και θα τον ακολουθήσω».

Τέλος, για τον Τριαντάφυλλο που δεν είναι στους αρχικούς 26 παίκτες που πέταξαν σήμερα για τον Άγιο Δομίνικο τόνισε: «Ο Τριαντάφυλλος είναι “αδερφός μου”, είναι φανταστικός διαγωνιζόμενος. Μιλάμε και στο Instagram. Δεν είναι μαζί μας αλλά τον αγαπάμε. Ο Θεός ξέρει αν θα μπει μετά στο Survivor».

Η απάντηση του «Ντάφυ»

Για το επερχόμενο Survivor All Star, τις φήμες που τον θέλουν να πηγαίνει ξανά στον Άγιο Δομίνικο αλλά και τα πρόσωπα που έχουν ήδη ανακοινωθεί για αυτό μίλησε ο Τριαντάφυλλος στην Super Κατερίνα.

«Είναι κάποια πράγματα που είδα και δεν θέλω να πάω στο Survivor. Δεν πρόκειται να μπω ούτε με 20.000 ευρώ την εβδομάδα. Πρέπει να γίνει κάτι συνταρακτικό για να πάω. Είναι και πολλά ζευγάρια μέσα. Είναι Survivor, είναι love, κάτι άλλο; Θα μπούνε και ζευγάρια που τα έχουν βρει από εδώ και θα το παίξουν μέσα ερωτευμένοι και καλά. Έτσι ακούω κι έχω μάθει. Θα δούμε ζευγάρια καινούρια, που είναι φτιαγμένα από εδώ. Δεν μου αρέσει όλο αυτό και δεν θέλω να πάω. Το μόνο αληθινό ζευγάρι εκεί μέσα θα είναι ο Σάκης κι η Μαριαλένα κι ο Μαρτίκας με την Βρισηίδα. Όλα τα άλλα είναι ψεύτικα», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Ο Βασάλος νομίζω ότι θα είναι μέσα με άλλη κοπέλα. Έτσι έχω ακούσει. Ο Αλέξης Παππάς θα έπρεπε να είχε ήδη υπογράψει. Θέλω να τον δω, όπως και τον Ντάνο, αλλά δεν τα έχει βρει. Τώρα ο Αλέξης που έπαιρνε 5.000–6.000 και να πάει με τα ίδια δεν του αρέσει», πρόσθεσε.

Στο τέλος ο Τριαντάφυλλος μίλησε για την τηλεθέαση που σημείωσε το ριάλιτι στον κύκλο που συμμετείχε ο ίδιος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share