Παρασκευή, 03 Μαΐου 2024

"Βόμβα" μεγατόνων για τον Γιώργο Αγγελόπουλο - Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που δεν μπάινει στο Survivor All Star

Η νέα δελεαστική πρόταση

3 Ιανουαρίου 2023 14:45
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί να μην τον δούμε στο Survivor All Star, όμως όπως όλα δείχνουν ο πρώην νικητής του «Survivor» Γιώργος Αγγελόπουλος θα πρωταγωνιστήσει σε θεατρική παράσταση. Με την ευκαιρία, δείτε τα αναλυτικά βιογραφικά των 26 παικτών στου Survivor All Star.

Νέα αποκλειστική πληροφορία μετέδωσε το «Mega Καλημέρα» αναφορικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο πρώην νικητής του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» αφού δεν αναχώρησε ξανά για τον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα του «Survivor All Star», πληροφορίες τον θέλουν να εισέρχεται ξανά στον καλλιτεχνικό χώρο.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει συμμετάσχει στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Τατουάζ» και στην ταινία «Χαλβάη 5-0».

Τώρα ο κατά κόσμον «Ντάνος» φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση για να πρωταγωνιστήσει σε παράσταση κεντρικής θεατρικής σκηνής. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, εάν ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν δεχτεί να συμμετάσχει στην εν λόγω παράσταση, το θεατρικό έργο δεν θα «ανέβει» στη σκηνή.

H αποκάλυψη έγινε στο Mega Καλημέρα και όλοι τα έχασαν. Μάλιστα αναφώνησαν: "Αυτή είναι βόμβα. Είναι ειδησάρα! Μας λες ότι ο Ντάνος ανεβαίνει στο σανίδι"!

Και μπορεί να μην τον δούμε στο survivor, θα δούμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο το πιο πιθανό στο θεατρικό σανίδι.

Survivor All Star spoiler: Βόμβα από Ατζούν! Στο αεροπλάνο για Άγιο Δομίνικο και ο Ορέστης Τσανγκ; Φωτογραφία ντοκουμέντο από το αεροδρόμιο!

Μπορεί οι 26 (αρχικοί) παίκτες για το Survivor All Star να ταξίδεψαν για τον Άγιο Δομίνικο, όμως σίγουρα θα μπουν κι άλλοι! Όπως μια από αυτή θα είναι η Ρία Κολοβού, όπως αποκλειστικά σας έχει παρουσιάσει το Athensmagazine.gr! Πάμε τώρα και στη δεύτερη αποκάλυψη βόμβα!

Το Athensmagazine.gr βρέθηκε στο αεροδρόμιο και τρύπωσε μετά τον... έλεγχο των εισιτηρίων! Ποιον πέτυχε εκεί; Όπως βλέπετε στην αποκλειστική φωτογραφία του Athensmagazine.gr τον Ορέστη Τσανγκ, ο οποίος φαίνεται να μιλάει μ' άλλους παίκτες του Survivor, με τον Μάριο Πρίαμο και την Εύη Σαλταφερίδου να φαίνονται με πλάτη στη κάμερα!

Λέτε ο Ορέστης Τσανγκ να είναι... κρυφό χαρτί του Ατζούν και να μπαίνει κι εκείνος στο All Star, χωρίς να έχει γραφτεί πουθενά; Ή μήπως ο άνθρωπος ταξίδευε απλά την ίδια ώρα για άλλο μέρος; Πάντως από τον ΣΚΑΙ τονίζουν πως θα υπάρξουν εκπλήξεις με παίκτες που θα τους... δούμε από το πουθενά (μιας και δεν θα έχουν γραφτεί πουθενά) στο Survivor All Star!

Μήπως λοιπόν ο Ορέστης Τσανγκ μπήκε από την... πίσω πόρτα, ώστε να μην πέσει στην αντίληψη των καμερών;

Δείτε την αποκλειστική φωτογραφία του Athensmagazine.gr:

Survivor All Star spoiler: Βόμβα από Ατζούν! Στο αεροπλάνο για Άγιο Δομίνικο και ο Ορέστης Τσανγκ; Φωτογραφία ντοκουμέντο από το αεροδρόμιο!

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share