Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: "Κάγκελο" οι παίκτες με την ανακοίνωση του Ατζούν - Η αποκάλυψη του Λιανού που φέρνει την ανατροπή (Video)

«O Ατζούν τους ανακοίνωσε πως το All Star θα είναι...» -

3 Ιανουαρίου 2023 10:27
Survivor All Star:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Ο Γιώργος Λιανός αναχώρησε μαζί με τους πρώτους παίκτες και αποκάλυψε τι ανακοίνωσε στους διαγωνιζόμενους ο Ατζούν και σάστισαν και ανέφερε αν θα δούμε αλλαγές στο νέο κύκλο του ριάλιτι.

Διαβάστε επίσης: Survivor All Star spoiler - Παράνομες οι συμμετοχές του Στέλιου Χανταμπάκη και του Κώστα Αναγνωστόπουλου!

Αρχικά ο Γιώργος Λιανός ανέφερε: «Είχα το κλασικό άγχος και δεν κλείσαμε μάτι όλη τη νύχτα… Νομίζω τώρα ότι το παιχνίδι θα είναι σε άλλα επίπεδα στρατηγικής. Αυτό που κατάλαβα στο χθεσινό meeting με την Acun Medya είναι ότι υπάρχουν υποομάδες κι είναι όλοι καλά προετοιμασμένοι. Ξυπνούν όλοι με στρατηγική.

Θα γίνει μεγάλη μάχη για το ποιος θα φύγει πρώτος. Τους είδα αρκετά άνετους μέχρι που ο Ατζούν τους ανακοίνωσε πως το All Star, θα είναι αρκετά δύσκολο και σε θέμα επιβίωσης, πείνας κι αγωνισμάτων. Νομίζω το κριτήριο θα είναι κατά κύριο λόγο αγωνιστικό και θα δούμε τις σχέσεις μεταξύ τους».

Όταν ρωτήθηκε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο είπε: «Δεν θέλω να ξαναμπώ σε αυτήν τη διαδικασία. Όποιος ήθελε και μπορούσε, είναι στο All Star κι ήρθε να το ξαναζήσει».

Και συνέχισε για τον Τριαντάφυλλο: «Θα ήθελα. Γενικά με στενοχωρεί για παίκτες που θα έπρεπε να κάνουν ένα πέρασμα από το All Star και δεν τα βρήκαν. Σίγουρα θα πέσουν τηλέφωνα και σε παίκτες που δεν τους έχετε συζητήσει ακόμα»

Η σύντροφός του, η Κωνσταντίνα πριν φύγει από το σπίτι: «Με σταύρωσε και μου έβαλε τον άγιο Χριστόφορο μέσα στις τσάντες» και υπογράμμισε μετά από κάμποσες μέρες η αγαπημένη του με την κόρη του θα πάνε και εκείνες στον Άγιο Δομίνικο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share