Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star - Αποκλειστικό: Η τεράστια αλλαγή που θα φέρει τέλος στα spoilers! Λίγες ώρες πριν το επεισόδιο θα...

Η είδηση που θα απογοητεύσει τηλεθεατές και... πρωινές εκπομπές!

30 Δεκεμβρίου 2022 17:19
Survivor All Star - Αποκλειστικό: Η τεράστια αλλαγή που θα φέρει τέλος στα spoilers! Λίγες ώρες πριν το επεισόδιο θα...
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Μια εβδομάδα έμεινε περίπου για την μεγάλη έναρξη του Survivor All Star και το Athensmagazine.gr ήδη σας έχει βάλει στο κλίμα με αποκλειστικές ειδήσεις που δεν έχουν παίξει πουθενά αλλού.

Χτες σας αποκαλύψαμε αρχικά πως παίκτης που έχει ήδη ανακοινωθεί δεν θα μπει ποτέ στο αεροπλάνο για τον Άγιο Δομίνικο, ενώ παρότι δεν έχει παίξει πουθενά σας έχουμε αποκαλύψει πως τελικά η Ρία Κολοβού θα μπει στο Survivor για ετοιμάζει τις βαλίτσες της για το μεγάλο ταξίδι.

Σήμερα είμαστε εδώ για να σας δώσουμε μια ακόμα αποκλειστικότητα! Ο ΣΚΑΙ και η παραγωγή του Survivor έχει πάρει μια μεγάλη απόφαση που θα προκαλέσει «φωτιά» στις πρωινές εκπομπές αλλά και στα γραφεία του καναλιού, καθώς θα τρέχουν τελευταία στιγμή να μοντάρουν το επεισόδιο.

Survivor All Star spoiler: Αυτή είναι η μεγάλη απόφαση της παραγωγής

Survivor All Star - Αποκλειστικό! Η τεράστια αλλαγή που θα φέρει τέλος στα spoilers! Λίγες ώρες πριν το επεισόδιο θα...

Τι θέλουμε να πούμε; Ο Παναγιώτης Παπανικολάου έχει τις λεπτομέρειες. Όπως έχουμε μάθει λοιπόν το κάθε επεισόδιο που θα προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ θα έχει γυριστεί μόλις μια μέρα πριν. Να θυμίσουμε πως στα προηγούμενα Survivor τα γυρίσματα είχαν γίνει 4 με 5 μέρες πριν, εκτός από την σκηνή της αποχώρησης, αφού έπρεπε πρώτα να γίνει η ψηφοφορία του κοινού.

Τι σημαίνει αυτό; Γιατί η παραγωγή προχώρησε στην απόφαση αυτή; Ο λόγος είναι προφανές. Η παραγωγή και ο ΣΚΑΙ θέλουν να βάλει ένα τέλος στα spoilers! Ως γνωστόν οι διαρροές ερχόντουσαν μέσα από το κανάλι, από ανθρώπους που μόνταραν το κάθε επεισόδιο, με αποτέλεσμα να μαθαίνουμε από διάφορες σελίδες και εκπομπές μέρες πριν το αποτέλεσμα κάθε αγωνίσματος. Φέτος δεν θα υπάρχει αυτό.

Το επεισόδιο θα μοντάρεται ελάχιστες ώρες πριν την προβολή του επεισόδιου, αφού τα πλάνα θα αργούν να φτάνουν στην... Αθήνα κι αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αργούν και τα trailers για το κάθε επεισόδιο. Επομένως οι λάτρεις των spoilers θα βρείτε τον μπελά σας φέτος αφού θα πρέπει να περιμένετε αρκετά για το αποτέλεσμα του κάθε αγωνίσματος.

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share