Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Ήμασταν λίγο... Κοιμόμασταν στο...»: Κόλαφος η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τον Χρήστο Δάντη

«Λίγο βρισκόμαστε, λίγο δεν βρισκόμαστε»

30 Δεκεμβρίου 2022 09:10
«Ήμασταν λίγο... Κοιμόμασταν στο...»: Κόλαφος η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τον Χρήστο Δάντη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και θέλουν την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Χρήστο Δάντη να έχουν χωρίσει απάντησε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης διαψεύδοντάς τες με χαλαρή διάθεση. Παράλληλα, η πρεμιέρα το Survivor all star είναι πολύ κοντά και πλέον έχουν ανακοινωθεί τα περισσότερα ονόματα, που θα λάβουν μέρος στο παιχνίδι

Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Αυτά ακούστηκαν γιατί ήμασταν λίγο στο φλου»

Όπως είπε η γνωστή ποδοσφαιρίστρια και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, οι φήμες αυτές άρχισαν να ακούγονται επειδή τελευταία εκείνη είχε βρεθεί στο χωριό της για να δει τη γιαγιά της, την Ασήμω, και την ίδια ώρα ο Χρήστος Δάντης βρισκόταν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας για συναυλίες.

Όπως ήταν λογικό, λοιπόν, εκείνο το διάστημα βρισκόντουσαν ελάχιστα αλλά στη συνέχεια πήγαν μαζί διακοπές και πέρασαν παρέα αρκετό χρόνο.

«Ήμασταν λίγο στο φλου, λίγο βρισκόμαστε, λίγο δεν βρισκόμαστε. Είμαστε μια χαρά, δόξα τω θεώ», δήλωσε η ποδοσφαιρίστρια.

Χρήστος Δάντης και Ασημίνα Χατζηανδρέου

«Βόμβα» Χρήστου Δάντη: «Βγαίνω και μόνος μου με τις φίλες της...» - Η απάντηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου

Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη έδωσαν πριν λίγες μέρες ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, το ζευγάρι που αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του τελευταίου κύκλου του Survivor.

Οι δυο τους μίλησαν στην εκπομπή του Alpha "Happy Day" για τη σχέση τους, με τον γνωστό τραγουδιστή να δηλώνει πως δεν ζηλεύει σε αντίθεση με την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Παράλληλα, σύννεφα εμφανίστηκαν πρόσφατα ανάμεσα στο ζευγάρι.

"Δεν θα έλεγα ότι ζηλεύω. Ζηλεύω στα θεμιτά πλαίσια. Βγαίνω και μόνος μου με τις φίλες της. Μου αρέσει να πηγαίνω σε νεανικά στέκια γιατί εκεί αντιλαμβάνεσαι τι γίνεται με τη μουσική" είπε ο Χρήστος Δάντης.

"Εγώ ζηλεύω" παραδέχτηκε από τη δική της πλευρά η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Σε άλλο σημείο ο Χρήστος Δάντης αποκάλυψε ότι έχει τύχει πολλές φορές να βγουν και όλοι μαζί με τα παιδιά του και τη σύντροφό του, ενώ οι δυο τους μίλησαν και για τη καθημερινότητά τους στο σπίτι.

Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε ποιος μαγειρεύει στο σπίτι, η Ασημίνα έφυγε, ενώ λίγο αργότερα παραδέχθηκε ότι όταν βάφεται δεν ακούει τραγούδια του αγαπημένου της, αλλά... τραπ!

Όσο για το Survivor All Star είπε η πρώην παίκτρια: "Την προηγούμενη φορά που πήγα δεν το είχα σκεφτεί, τώρα το σκέφτομαι και το ξανασκέφτομαι γιατί δεν θέλω να αφήσω τους δικούς μου".

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share