Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χώρισαν πάλι: Τίτλοι τέλους για Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρη Φιντιρίκο με αφορμή το...

Τι συνέβη;

19 Δεκεμβρίου 2022 18:42
Χώρισαν πάλι: Τίτλοι τέλους για Κατερίνα Δαλάκα και Δημήτρη Φιντιρίκο με αφορμή το...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όπως φαίνεται η σχέση της Κατερίνας Δαλάκα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο περνάει από χίλια κύματα. Αυτή τη φορά το ζευγάρι χώρισε και ο λόγος είναι το Survivor. Με την ευκαιρία, δείτε ποια κορυφαία παίκτρια του Survivor παίρνει διαζύγιο πριν μπει στο All Star!

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό Μας», το ζευγάρι αποφάσισε ξανά, να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής ανέφερε πως αυτή τη φορά, ο λόγος που το ζευγάρι επέλεξε να χωρίσει ήταν το ταξίδι της Κατερίνας Δαλάκα στον Άγιο Δομίνικο, πράγμα που ο Δημήτρης Φιντιρίκος δεν ήθελε.

«Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημήτρης Φιντιρίκος δεν είναι πια μαζί. Ήταν να ταξιδέψουν στον Παναμά για να πάνε στον γάμο ενός φίλου τους, αλλά μια μέρα πριν, το εισιτήριο δυστυχώς ακυρώθηκε», αναφέρει ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Η Κατερίνα δεν πήγε μαζί του. Χώρισαν την προηγούμενη ημέρα. Ο χωρισμός φαίνεται πως οφείλεται στο γεγονός ότι ο Δημήτρης δεν ήθελε να πάει η Κατερίνα στο All Star Survivor».

Δαλάκα-Φιντιρίκος: Το ρεπορτάζ του Πρωινού Μας

Survivor All Star spoiler: Ο παίκτης από το τελευταίο Survivor που κόπηκε από την παραγωγή παρότι θα ήταν από τα μεγάλα φαβορί! Και δεν είναι ο Άρης Σοϊλέδης!

Survivor All Star spoiler: Λίγες μέρες έμειναν για την πρεμιέρα του Survivor All Star, το οποίο αναμένεται να κάνει πάταγο σε τηλεθέαση!

Τα πρώτα ονόματα ήδη ανακοινώθηκαν από την παραγωγή του ΣΚΑΙ, μέσω δύο τρέιλερ που έδωσε στην δημοσιότητα το βράδυ της Κυριακής και σας τα παρουσίασε το Athensmagazine.gr και τα υπόλοιπα αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες...

Μάλιστα στη λίστα βρίσκονται και αρκετοί παίκτες που πήραν μέρος στο τελευταίο Survivor παρότι δεν έχουν ούτε 6-7 μήνες που έχουν επιστρέψει στην κανονική τους ζωή, όπως είναι ο Σπύρος Μαρτίκας αλλά και ο μεγάλος νικητής, Στάθης Σχίζας!

Αυτός ο παίκτης δεν εξετάστηκε καν από την παραγωγή

Survivor All Star spoiler: Ο παίκτης από το τελευταίο Survivor που κόπηκε από την παραγωγή παρότι

Ποιος είναι ο παίκτης που κόπηκε από την παραγωγή παρότι ήταν από τους πρωταγωνιστές στο τελευταίο Survivor; Και δεν μιλάμε για τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος είναι γνωστό πως δεν διατηρεί καλές σχέσεις με τον Ατζούν, μετά το τέλος του περσινού τελικού!

Ο λόγος για τον Γιώργο Κατσαούνη! Θα θυμάστε ότι πέρσι γύρω από το όνομα του ήρθε δημιουργηθεί ντόρος που δεν αφορούσαν το παιχνίδι ενώ αποχώρησε μετά από έναν τσακωμό του με τον Τάκη Καραγκούνια, έπειτα από απόφαση της παραγωγής. Ή τουλάχιστον έτσι ήθελαν να φανεί...

Survivor All Star spoiler: Ο παίκτης από το τελευταίο Survivor που κόπηκε από την παραγωγή παρότι

Ο ίδιος μάλιστα μίλησε για το γεγονός πως δεν έχει δεχτεί καμία ενόχληση από την παραγωγή για το Survivor All Star!

Ο Γιώργος Κατσαούνης σχολιάζοντας το γεγονός ότι δεν δέχτηκε πρόταση για το παιχνίδι, είπε ότι ίσως τού στοίχισε το περιστατικό με τον Γιώργο Καραγκούνια ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι δέχτηκε επίθεση από τον ίδιο κάτι που ο Γιώργος συνεχίζει να αρνείται πως συνέβη.

Ο Γιώργος Κατσαούνης επίσης αποκάλυψε ότι δεν έχει επαφές με τον Άρη Σοϊλέδη ο οποίος επίσης τόνισε ότι δεν πάει σε καλέσματα καθώς δεν μπορεί να ταξιδεύει από τα Φάρσαλα στην Αθήνα για να παρευρεθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα στη ζωή του πριν και μετά το παιχνίδι αφού συνεχίζει να είναι αγρότης στα Φάρσαλα, την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Για περισσότερα spoilers σχετικά με το Survivor All Star ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share