Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star: Το τρικ στο trailer που δεν πήρε κανείς χαμπάρι!

Το πλάνο που "μαρτυρά" πολλά...

17 Δεκεμβρίου 2022 11:44
Survivor All Star: Το τρικ στο trailer που δεν πήρε κανείς χαμπάρι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor All Star: Το πρώτο επίσημο trailer από το ΣΚΑΙ είναι γεγονός καθώς δόθηκε στη δημοσιότητα, ωστόσο κανείς δεν πήρε χαμπάρι ένα τρικ που έκανε το κανάλι.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει ο Αγγελόπουλος από το trailer, γιατί κανένας δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να προκύψει έστω και κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του Survivor All Star μια πιθανή συμμετοχή του.

Αποδεικνύει, ωστόσο, πως η επιλογή των πλάνων δεν αφορά στους συμμετέχοντες στο επερχόμενο All Star, ότι εμφανίζονται τόσο ο Τζέιμς Καφετζής, όσο και ο Αρης Σοϊλέδης που ξεκάθαρο είναι πως δεν θα έχουν θέση και ρόλο, καθ' οιονδήποτε τρόπο, στο Survivor All Star.

Δείτε το πρώτο επίσημο trailer του Survivor All Star:

Πουλά... τρέλα ο Τριαντάφυλλος πριν από το Survivor All Star: «Δε βρίζω, είπα μη λέτε μ@@@κίες»

Ο Τριαντάφυλλος δε σταματά να... πουλά τρέλα, μιλώντας για πολλά θέματα, μεταξύ των οποίων το Survivor All Star, ή η Κατερίνα Καινούργιου.

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες μέρες, ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος απάντησε και για το αν θα συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης, έκανε μία οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με την οποία «επιτέθηκε» τόσο στην Κατερίνα Καινούργιου όσο και στους συνεργάτες της, χρησιμοποιώντας μάλιστα και λίγο πιο βαρύ λεξιλόγιο για κάτι που ειπώθηκε στην εκπομπή.

Η παρουσιάστρια του Alpha δεν άφησε φυσικά αυτή την ανάρτηση να πέσει κάτω και έτσι λίγα λεπτά μετά απάντησε στον Τριαντάφυλλο με δική της ανάρτηση.

Η νέα αντίδραση του Τριαντάφυλλου

«Με ενόχλησε που υπονοήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ότι η Ναταλί Κάκκαβα και ο Κώστας Αγέρης αποχώρησαν επειδή είπαν το τραγούδι μου. Δεν έβρισα ποτέ την Κατερίνα… Αν το θεωρεί βρισιά τι να κάνω; Φιλιά πολλά, φιλάκια πες της. Όταν κάποιος τραγουδά και την επόμενη ημέρα λέει τραγούδησε «Ρέμο ή Ρουβά» κι έφυγε. Δεν γράφουν ποτέ αυτό το πράγμα κι έγραψε τραγούδησαν Τριαντάφυλλο κι έφυγαν. Εγώ τι φταίω σε αυτό; Τι δουλειά έχουν να γράψουν το όνομά μου; Για ποιο λόγο; Γιατί γράφεις το όνομά μου κορίτσι μου πρωί πρωί;

Δεν ξέρω αν είναι επίτηδες, αλλά γιατί να γράψεις εμένα; Τι είπα π…ς; Αυτή είναι κακιά λέξη; Βάλε λεξιλόγιο να δεις τι είναι π…α. Δεν βρίζω, είπα μην λέτε μ…ς. Γενικά είμαι ο εαυτός μου κι όταν έχω κάτι να πω θα το πω και δεν με νοιάζει η καριέρα μου. Θέλω αυτό που νιώθω να το λέω και να μην το κρατώ μέσα μου, κατάλαβες;», είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share