Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler: Ο Ατζούν «έκοψε» τον Άρη Σοϊλέδη! Δεν του έλανε ποτέ πρόταση κι αυτός είναι ο λόγος!

Τι πραγματικά συνέβη;

2 Δεκεμβρίου 2022 10:22
Survivor All Star spoiler: Ο Ατζούν «έκοψε» τον Άρη Σοϊλέδη! Δεν του έλανε ποτέ πρόταση κι αυτός είναι ο λόγος!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Αν και θα παρακαλούσε να μπει στο Survivor All Star ο Άρης Σοϊλέδης ο Ατζούν Ιλιτζαλί του έριξε πανηγυρικό άκυρο και δεν του έκανε ποτέ πρόταση!

Αντίστροφα μετράει το Survivor All Star και ήδη έχουν διαρρεύσει τα πρώτα ονόματα που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Ανάμεσα σε αυτά όπως όλα δείχνουν, δεν θα βρίσκεται εκείνο του Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις στο περυσινό Survivor.

Survivor All Star spoiler: Ο Ατζούν «έκοψε» τον Άρη Σοϊλέδη! Δεν του έλανε ποτέ πρόταση κι αυτός είναι ο λόγος!

Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει δεχθεί πρόταση από την παραγωγή για να πάρει μέρος στο All Star. Ο λόγος είναι ότι η παραγωγή έχει πολλά προηγούμενα και απωθημένα από την περυσινή του συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Αντίθετα στο All Star θα μπει ο Στέλιος Χανταμπάκης, ένας παίκτης που είχε συζητηθεί έντονα από την συμμετοχή στο πρώτο Survivor. Συνολικά 36 παίκτες θα αναχωρήσουν για την Καραϊβική.

Μπαίνουν χωρισμένοι στο Survivor All Star Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος! Οριστικός τέλος στην σχέση τους

Για το Survivor ετοιμάζονται να αναχωρήσουν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα -και κυρίως μετά την επιστροφή του πρώτου από το Asia Express- συζητιούνται πολύ.

Αιτία; Ο φημολογούμενος χωρισμός τους, ο οποίος σύμφωνα με νέες πληροφορίες δεν είναι απλά φημολογούμενος.

Αν και οι δυο τους ουδέποτε επιβεβαίωσαν το τέλος της σχέσης τους, προσπαθώντας με κοινές φωτογραφίες να πείσουν για το αντίθετο, ο χωρισμός αποτελεί γεγονός σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη για την εκπομπή «Πρωινό μας».

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, Βασάλος και Βαλαβάνη έχουν χωρίσει, εξακολουθούν όμως να ζουν κάτω από την ίδια στέγη!

«Οι ζωές τους έχουν πάρει χωριστούς δρόμους, απλά μένουν ακόμα στο ίδιο σπίτι. Συμβαίνει με πολλά ζευγάρια που έχουν συγκατοικήσει αυτό. Τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν στο πάρτυ γενεθλίων της Σόφης Πασχάλη. Δεν είναι ότι έχουν τσακωθεί…», είπε μεταξύ άλλων.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share