Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Τινάζει την μπάνκα» ο Ατζούν: Αυτοί είναι οι 23 παίκτες που φεύγουν για Survivor All Star

Έτοιμοι να δούμε τους κορυφαίους!

28 Νοεμβρίου 2022 13:06
«Τινάζει την μπάνκα» ο Ατζούν: Αυτοί είναι οι 23 παίκτες που φεύγουν για Survivor All Star
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor All Star ετοιμάζεται και ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι έτοιμος να στείλει τους κορυφαίους στον Άγιο Δομίνικο, με την πρεμιέρα να πλησιάζει στον ΣΚΑΪ.

Φέτος το ριάλιτι επιβίωσης θα είναι εντελώς διαφορετικό από τις προηγούμενες χρονιές, αφού στον Άγιο Δομίνικο θα δούμε μόνο τους πιο δυνατούς και αγαπητούς παίκτες όλων των κύκλων.

Μπορεί να επικρατεί μυστήριο σχετικά με την είσοδο του Τριαντάφυλλου, του Αλέξη Παππά, αλλά και του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος πολλές φορές έχει κράξει τον Γιώργο Αγγελόπουλο που έχει δηλώσει πως δεν θέλει να μπει στο παιχνίδι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, παρόλο που η παραγωγή τον θέλει έστω και σαν guest.

H εκπομπή λοιπόν, Super Κατερίνα το μεσημέρι της Δευτέρας 28/11 μετέφερε τα πρόσωπα που όπως όλα δείχνουν θα πετάξουν πολύ σύντομα για τον Άγιο Δομίνικο. Πρόκειται για πρόσωπα που σίγουρα θα φτάσουν την τηλεθέαση στα ύψη.

Οι παίκτες που φεύγουν για το Survivor All Star

Όσον αφορά τις γυναίκες, οι σίγουρες που έχουν κλείσει και θα πάρουν το αεροπλάνο για να πάνε στην παραλία του Άγιου Δομίνικου είναι:

Όσον αφορά τους άνδρες, επίσης πρόκειται για παίκτες πολύ δυνατούς αγωνιστικά και σίγουρα θα δούμε πολύ δυνατές «μάχες» στους στίβους.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share