Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Σεισμός» στο Survivor All Star: Μπαίνει κανονικά ο Τριαντάφυλλος!

Χωρίς Ντάφυ δε γίνεται!

27 Νοεμβρίου 2022 15:00
«Σεισμός» στο Survivor All Star: Μπαίνει κανονικά ο Τριαντάφυλλος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Survivor All Star απλά... δεν μπορεί να γίνει χωρίς Τριαντάφυλλο! Το ριάλιτι επιβίωσης είχε ως χαρακτηριστική του προσωπικότητα τον τραγουδιστή, στη διάρκεια των πέντε κύκλων, που πέρασαν, ωστόσο εκείνος είχε τις αντιρρήσεις του ως προς την εκ νέου συμμετοχή του.

Ας το πάρουμε από την αρχή. Δεν υπήρχε αμφιβολία, ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί τον ήθελε κανονικά στον Άγιο Δομίνικο, έχοντας τον Ντάφυ ψηλά τη λίστα, στο επίπεδο... του Ντάνου, αν και για άλλους λόγους.

Survivor All Star: Έτσι κάμφθηκαν οι αντιστάσεις του

Κι αφού ο νικητής του πρώτου Survivor αρνήθηκε, δε θα ήθελε να χάσει και το μεγάλο πρωταγωνιστή του τέταρτου κύκλου, που όμως ξεκαθάρισε πως δε θέλει να παίρνει το ίδιο ποσό με τους υπόλοιπους, όπως ο Ατζούν σκοπεύει, «κόβοντας» ταυτόχρονα άλλους διάσημους.

Κάπως έτσι, δείχνει να βρίσκει την «χρυσή τομή». Σύμφωνα με το «Χαμογέλα και Πάλι», ο Τριαντάφυλλος θα έχει ιδιαίτερη μεταχείριση, αφού μπορεί σε περίπου ένα μήνα να πάνε δεκάδες παίκτες και όλοι όσοι πρόκειται να συμμετάσχουν στο παιχνίδι στον Άγιο Δομίνικο, ώστε όσοι εισέρχονται αργότερα να μην έχουν επαφή με την Ελλάδα, μαθαίνοντας όσα λέγονται για τους παίκτες και μεταφέροντάς τα, αλλά ο καλλιτέχνης θα μπει κατ' εξαίρεση αργότερα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να «εισβάλει» τον Φεβρουάριο, ενώ όλοι θα έχουν μπει ένα μήνα νωρίτερα. Ο Ντάφυ, λοιπόν, φαίνεται πως συμφώνησε να μπει κανονικά στο ριάλιτι και, επομένως, αυτός ο All Star κύκλος δεν χάνεται.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share