Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Survivor All Star: «Ωραία θα ήταν...» - Η απάντηση του Στάθη Σχίζα για τη συμμετοχή του στον νέο κύκλο του ριάλιτι

Η αποκάλυψη για τα χαμένα κιλά

15 Νοεμβρίου 2022 23:15
Survivor All Star: «Ωραία θα ήταν...» - Η απάντηση του Στάθη Σχίζα για τη συμμετοχή του στον νέο κύκλο του ριάλιτι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στάθης Σχίζας είναι ο πιο πρόσφατος νικητής του Survivor, επικρατώντας στον πέμπτο κύκλο του, αποκαλύπτοντας στον ΣΚΑΪ το αν θα τον δούμε στην All Star εκδοχή του.

«Στο Survivor πήγα πρώτα για την εμπειρία και μετά έκατσε και το έπαθλο. Δεν πήγα για να διαφημίσω τον εαυτό μου, δεν πίστευα ότι θα με βοηθήσει το παιχνίδι στη δουλειά μου».

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Survivor All-Star: «Δεν ξέρω. Ωραία θα ήταν. Τώρα είναι All-Star, είναι όλοι οι νικητές, οπότε είναι και λίγο τιμητικό».

Για το ποιους θεωρεί δυνατούς αντιπάλους και θα ήθελε να δοκιμαστεί μαζί τους στον στίβο, είπε τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Ηλία Γκότση, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Σάκη Κατσούλη και τον Γιώργο Πιλίδη. Τέλος, αποκάλυψε ότι τους μήνες που ήταν εκεί έχασε συνολικά 14 κιλά, όντας παράλληλα χαρούμενος με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Χρήμα... με ουρά από τον Ατζούν: Τόσα θα κοστίζει το κάθε επεισόδιο του Survivor All Star

Το Survivor All Star πλησιάζει, με τους κορυφαίους παίκτες να είναι έτοιμοι να προσφέρουν κάτι ξεχωριστό και τον Ατζούν Ιλιτζαλί να φροντίζει η παραγωγή να βρίσκεται στην εντέλεια.

Κάπως έτσι, ο Τούρκος παραγωγός αποφάσισε φέτος να μην λυπηθεί το μπάτζετ. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, όλοι οι παίκτες θα παίρνουν τα ίδια χρήματα, γεγονός που έχει δημιουργήσει ορισμένες αντιδράσεις, ωστόσο την ίδια στιγμή, δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα που προσφέρει η Acun Medya είναι ένα εξαιρετικό ποσό.

Όπως αποκαλύφθηκε λοιπόν το πρωί του Σαββάτου (12/11) μέσα από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει θέσει ως όρο... Δείτε περισσότερα στο Tv-24.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share