Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σούσουρο με τον Χρήστο Δάντη και τις αποκαλύψεις για τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Με τις φίλες της...» (Video)

«Μου αρέσει να πηγαίνω σε...»

5 Νοεμβρίου 2022 14:31
Σούσουρο με τον Χρήστο Δάντη και τις αποκαλύψεις για τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Με τις φίλες της...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία κοινή συνέντευξη παραχώρησαν ο Χρήστος Δάντης και η σύντροφός του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, με αφορμή την πρώτη τους κοινή φωτογράφιση. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ζει την πλήρη ευτυχία στο πλευρό του Χρήστου Δάντη, με την ίδια να έχει εξηγήσει τον τρόπο, που γνωρίστηκαν, αλλά και το πώς διαχειρίστηκε τη δημοσιότητα.

Το ζευγάρι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για τη σχέση τους, το κομμάτι της ζήλιας και την καθημερινότητά τους.

«Δε θα έλεγα ότι ζηλεύω. Ζηλεύω στα θεμιτά πλαίσια» είπε αρχικά, ο τραγουδιστής.

«Εγώ ζηλεύω» παραδέχτηκε από τη δική της πλευρά η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Χρήστος Δάντης επισήμανε ότι: «Βγαίνω και μόνος μου με τις φίλες της. Μου αρέσει να πηγαίνω σε νεανικά στέκια γιατί εκεί αντιλαμβάνεσαι τι γίνεται με τη μουσική»

Σε άλλο σημείο, ο ίδιος αποκάλυψε ότι έχει τύχει πολλές φορές να βγουν και όλοι μαζί με τα παιδιά του και την σύντροφό του ενώ οι δυο τους μίλησαν και για τη καθημερινότητά τους στο σπίτι.

Συνεπαρμένη η Ασημίνα Χατζηανδρέου με τον Χρήστο Δάντη: «Χθες κοιμόμασταν στο ίδιο κρεβάτι - Ήμασταν λίγο στο φλου, αλλά...»

Η πρώην παίκτρια του Survivor 5, Ασημίνα Χατζηανδρέου, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει από τον Χρήστο Δάντη, ενώ τόνισε πως είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ με τον τραγουδιστή.

Η ίδια μίλησε στην κάμερα του Open Weekend πριν μερικές μέρες και μεταξύ άλλων απάντησε ευθέως στις φήμες που ακούγονται για τη σχέση τους. Με την ευκαιρία δείτε σε ποια περιοχή μένουν.

Η απάντηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου στις φήμες χωρισμού με τον Χρήστο Δάντη

Η αθλήτρια δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής:

«Δεν έχουμε χωρίσει με τον Χρήστο Δάντη, χθες κοιμόμασταν στο ίδιο κρεβάτι. Ακούστηκε επειδή πήγα στο χωριό μου να δω τη γιαγιά μου. Εκείνος έχει περιοδεία και ήμασταν λίγο στο φλου. Αλλά πήγαμε μαζί διακοπές και είμαστε μια χαρά δόξα τω Θεώ Παναγία μου» είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα, η οποία όπως δήλωσε δεν την αφορά καθόλου η μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με τον Χρήστο Δάντη.

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η συνέντευξη της στο Open

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share