Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: «Καρφιά» Γιώργου Λιανού για την αποκάλυψη Ντάνου - «Με ενοχλεί να παίρνω θέση σε...»

Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε τη θέση του

4 Νοεμβρίου 2022 23:19
Survivor All Star: «Καρφιά» Γιώργου Λιανού για την αποκάλυψη Ντάνου - «Με ενοχλεί να παίρνω θέση σε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Λιανός με αφορμή τη νέα σεζόν του The Voice αλλά και τις προετοιμασίες για το Survivor All Star μίλησε στην κάμερα του Open και στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις του Ντάνου μετά την αποκάλυψή του πως δεν θα συμμετάσχει ως παίκτης στο Survivor All Star.

«Με ενοχλεί να παίρνω θέση σε λεγόμενα άλλων, δεν είναι η δουλειά μου αυτή, έχω έναν συγκεκριμένο ρόλο στο project και γενικά δεν θέλω να παίρνω θέση, θέλω να μένω ουδέτερος γιατί το παιχνίδι ξεκινάει εκεί», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Και συμπλήρωσε: «Προσπαθώ να παραμένω αμέτοχος, δεν είναι αν τον θέλω εγώ στο παιχνίδι, είναι τι μπορεί να συντονιστεί και τι μπορεί να επιτευχθεί», τόνισε ο Γιώργος Λιανός.

Για τις αμοιβές αλλά και τις σχέσεις του με τους παίκτες του Survivor ο παρουσιαστής έδωσε ξεκάθαρη απάντηση: «Αυτό είναι ένα θέμα που δεν μπορώ να σχολιάσω, δεν είναι δική μου αρμοδιότητα. Η πρώτη κίνηση που κάνω πριν προσγειωθούμε στο νησί είναι να μιλήσω με τους παίκτες στο αεροπλάνο, με κάποιους μπορεί να γνωριζόμαστε. Με το που πατήσουμε το πόδι μας στο νησί, κρατάω τις ίδιες αποστάσεις απ’ όλους», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Survivor All Star: Συναγερμός στον Άγιο Δομίνικο! Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού που φέρνει τα πάνω-κατω στο ριάλιτι (Video)

«Μπλόκο» στον Γιώργο Λιανό έκανε η Έλενα Πολυκάρπου για το Survivor All Star. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι σχεδόν παραδέχτηκε ότι η αποστολή αναχωρεί τον Δεκέμβριο. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για το μεγάλο φαβορί που είχε αποχώρησει αναγκαστικά και τώρα πάει για να κατακτήσει το Survivor All Star!

Δεν θέλησε να πάρει θέση για τις δηλώσεις παικτών όπως ο Ντάνος και ο Κατσούλης. «Από τη στιγμή που έχει κερδίσει το Survivor γιατί να τον συμβουλέψει κάποιος;» είπε για τον Σάκη Κατσούλη και αν χρειάζεται coach.

«Έχω μια γενική εικόνα ότι υπάρχει ένας πλουραλισμός παικτών και από το πρώτο και από το δεύτερο, το τρίτο, το τέταρτο Survivor. Είναι μια ωραία ομάδα που σχηματίζεται.

Λόγω ενός τυφώνα καταστράφηκαν πάρα πολλές πίστες και η παραγωγή εδώ και 1,5 μήνα έχει πέσει με τα μούτρα και φτιάχνει καινούργιες πίστες. Θα είναι και αρκετά δύσκολες αποκάλυψε.

Survivor All Star spoiler: Ανατροπή με την ημερομηνία της πρεμιέρας! Φεύγουν άρον άρον οι παίκτες για Άγιο Δομίνικο! Πόσα επεισόδια την εβδομάδα;

Survivor All Star spoiler: Αντίστροφα έχουμε αρχίσει να μετράμε για την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor All Star και εδώ στο Athensmagazine.gr αναμένεται να μάθετε όλα τα ρεπορτάζ αναφορικά με το αγαπημένο ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης!

Στον ΣΚΑΙ οι συσκέψεις είναι καθημερινές σχετικά με το μεγάλο τους πρότζεκτ, καθώς μετά την αποτυχία του Love Island αλλά και σειρών όπως ο Γλυκάνισος, στον οποίο είχαν ποντάρει πολλά, αρχίζουν να στρέφονται στο Survivor All Star, που είναι δεδομένο ότι θα απογειώσει τα νούμερα τηλεθέασης του σταθμού και θα βάλει δύσκολα σε ισχυρά προγράμματα που θα βρει απέναντι, όπως ο Σασμός, οι Παγιδευμένοι, η Γη της Ελιάς και άλλα που παίζουν στην ίδια ζώνη σε ανταγωνιστικά κανάλια!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share