Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γιώργος Αγγελόπουλος για Σάκη Κατσούλη: «Κύριε Ελέησον! Δεν με γνωρίζει, ούτε τον γνωρίζω»

Νέα κόντρα στη showbiz

29 Οκτωβρίου 2022 16:00
Γιώργος Αγγελόπουλος για Σάκη Κατσούλη: «Κύριε Ελέησον! Δεν με γνωρίζει, ούτε τον γνωρίζω»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βγήκε σε τηλεφωνική επικοινωνία στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Ο νικητής του πρώτου Survivor στον ΣΚΑΪ απάντησε στον Σάκη Κατσούλη και τα όσα δήλωσε, ενώ την ίδια στιγμή πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του και μπήκε στο χειρουργείο.

«Κύριε Ελέησον! Δεν ξέρω γιατί αυτό το παιδί ανοίγει έναν διαφορετικό διάλογο εμμέσως, δεν τον γνωρίζω προσωπικά, είναι ξεκάθαρη η τοποθέτησή μου απέναντι σε έναν άνθρωπο που με ρώτησε κάτι για κάτι που είπε. Δεν συνηθίζω να μιλάω για ανθρώπους που δεν γνωρίζω γιατί δεν ξέρω το σκεπτικό τους» είπε χαρακτηριστικά ο Ντάνος.

«Ο Σάκης Κατσούλης αλλάζει και ο ίδιος και κατευθύνει τον έμμεσο διάλογο αλλά δεν με απασχολεί αυτό το πράγμα. Ο καθένας έχει την αντίληψη να καταλάβει τι λέω και τι εννοώ» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε και στη φημολογία που τον ήθελε να συμμετέχει σε ταινία του Γιάννη Σμαραγδή, κάτι που φαίνεται να έκανε έξαλλο τον Γιάννη Σμαραγδή.

«Είναι δυνατόν να μην έχω πει κάτι και να έχω απρεπή συμπεριφορά;» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

Λίγο νωρίτερα ο Σάκης Κατσούλης είχε ρίξει τα «καρφιά» του στον Ντάνο, λέγοντας πως δαγκώνει το χέρι που τον έκανε γνωστό, ενώ για εκείνον ίσως να μην έχει θέσει στο Survivor All Star.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share