Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor: «Ζήτησα 3.000 ευρώ την εβδομάδα» - Η αποκάλυψη γνωστού personal trainer για το ριάλιτι επιβίωσης

Τον είχαμε δει και στο Game of Love

28 Οκτωβρίου 2022 20:30
Survivor: «Ζήτησα 3.000 ευρώ την εβδομάδα» - Η αποκάλυψη γνωστού personal trainer για το ριάλιτι επιβίωσης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Και ενώ οι προετοιμασίες για το Survivor All Star τρέχουν πυρετωδώς, και σιγά σιγά κλείνουν τα ονόματα των παικτών που θα επιστρέψουν στην Καραϊβική (δείτε εδώ τα πέντε ονόματα που έχουν πει ήδη το ναι στον Ατζουν), μία αποκάλυψη είχαμε το πρωί της Παρασκευής 28/10 στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, από γνωστό personal trainer!

Ο λόγος για τον Μάνο Βροντζάκη, τον οποίο είχαμε δει και μέσα από την συμμετοχή του στο Game of Love, και αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής πως ζήτησε 3.000€ χρήματα για να λάβει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά οι συζητήσεις του με την παραγωγή δεν καρποφόρησαν.

Η αποκάλυψη του Μάνου Βροτζάκη για το Survivor

«Στο Game of Love πήγα για να διαφημίσω τη δουλειά μου, αλλά δεν μου άρεσε σαν κόνσεπτ. Όταν βγήκα με χαιρετούσαν στο δρόμο και το είχα πάρει πάνω μου, οι γονείς μου με προσγείωσαν. Πέρυσι δέχτηκα πρόταση για το Survivor, αλλά δεν τα βρήκαμε στο οικονομικά. Ζήτησα 3.000 ευρώ την εβδομάδα για να αφήσω τα πάντα και να πάω» δήλωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

Παίκτρια του Survivor στην πιο αποκαλυπτική και extreme ΦΩΤΟ που έχετε δει

Survivor: Έβγαλε τα ρούχα της και βρήκε τον πιο πρωτότυπο τρόπο που έχετε ποτέ, για να δείξει στους χιλιάδες followers της το εντυπωσιακό κορμί της.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

TAGS
 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share