Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συνεπαρμένη η Ασημίνα Χατζηανδρέου με τον Χρήστο Δάντη: «Χθες κοιμόμασταν στο ίδιο κρεβάτι - Ήμασταν λίγο στο φλου, αλλά...»

Τι αποκάλυψε για τη σχέση τους;

23 Οκτωβρίου 2022 15:09
Συνεπαρμένη η Ασημίνα Χατζηανδρέου με τον Χρήστο Δάντη: «Χθες κοιμόμασταν στο ίδιο κρεβάτι - Ήμασταν λίγο στο φλου, αλλά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πρώην παίκτρια του Survivor 5, Ασημίνα Χατζηανδρέου, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που την ήθελαν να έχει χωρίσει από τον Χρήστο Δάντη, ενώ τόνισε πως είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ με τον τραγουδιστή.

Η ίδια μίλησε στην κάμερα του Open Weekend πριν μερικές μέρες και μεταξύ άλλων απάντησε ευθέως στις φήμες που ακούγονται για τη σχέση τους. Με την ευκαιρία δείτε σε ποια περιοχή μένουν.

Η απάντηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου στις φήμες χωρισμού με τον Χρήστο Δάντη

Η αθλήτρια δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής:

«Δεν έχουμε χωρίσει με τον Χρήστο Δάντη, χθες κοιμόμασταν στο ίδιο κρεβάτι. Ακούστηκε επειδή πήγα στο χωριό μου να δω τη γιαγιά μου. Εκείνος έχει περιοδεία και ήμασταν λίγο στο φλου. Αλλά πήγαμε μαζί διακοπές και είμαστε μια χαρά δόξα τω Θεώ Παναγία μου» είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα, η οποία όπως δήλωσε δεν την αφορά καθόλου η μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με τον Χρήστο Δάντη.

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η συνέντευξη της στο Open

Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Δεν έχω κάνει σοβαρή κουβέντα με τους γονείς μου για...» - Στο περιθώριο ο Χρήστος Δάντης

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε στο Πρωινό μας και την Ελένη Μουστάκη για την σχέση και την συγκατοίκησή της με τον Χρήστο Δάντη, αφού βγήκε από το Survivor. Τι λέει για την διαφορά ηλικίας που έχουν;

«Είναι μεγάλη η διαφορά ηλικίας αλλά δεν μπορώ να το δω έτσι. Μπορεί να το βλέπω πιο επιφανειακά, αλλά έτσι είναι για μένα», αναφέρει η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Δείτε επίσης: «Βόμβα» από τη Λίτσα Γιαγκούση για τον χωρισμό με τον Χρήστο Δάντη: «Για δέκα χρόνια...»

Σχετικά με το αν έχει συζητήσει με τους γονείς της για την σχέση αυτή, η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποκάλυψε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάνει μια πολύ σοβαρή κουβέντα με τους γονείς μου. Εφόσον βλέπουν ότι πάω καλά μελλοντικά και πετυχαίνω και παίρνω το πτυχίο μου, δεν έχουν να μου προσάψουν κάτι».

Δείτε όσα δήλωσε

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share