Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πάνος Αργιανίδης: Εξιτήριο από τη ψυχιατρική κλινική! Επέστρεψε στο σπίτι του 20 ημέρες μετά τις απειλές για αυτοκτονία (Video)

Aπειλούσε πως θα αυτοκτονήσει στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου!

11 Οκτωβρίου 2022 13:11
Πάνος Αργιανίδης: Εξιτήριο από τη ψυχιατρική κλινική! Επέστρεψε στο σπίτι του 20 ημέρες μετά τις απειλές για αυτοκτονία (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Αργιανίδης επέστρεψε και πάλι στην οικογένειά του, 20 μέρες μετά την απόπειρα να δώσει τέλος στη ζωή του μέσα σε κατάστημα ΕΛΤΑ στο οποίο εργαζόταν ως υπάλληλος

Ο πρώην παίκτης του Survivor οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική από την οποία πήρε εξιτήριο όπως αποκάλυψε η εκπομπή, Super Κατερίνα και ο Ξενοφώντας Σκιντζής.

Σύμφωνα με τα πλάνα της εκπομπής, ο ιερέας πατέρας του βρέθηκε έξω από την κλινική με μια γυναίκα, η οποία πιθανότατα είναι η μητέρα του, προκειμένου να τον παραλάβουν και να επιστρέψουν όλοι μαζί στο σπίτι.

Ο πρώην παίκτης του Survivor είναι μια χαρά στην υγεία του και πλέον είναι ξανά στο σπίτι του, μετά το περιστατικό στις 20 Σεπτεμβρίου, όπου και απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου, εκεί όπου έσπευσαν αμέσως οι αστυνομικοί προκειμένου να τον εμποδίσουν.

Στιγμές αγωνίας με τον Πάνο Αργιανίδη: Τα μηνύματα-«φωτιά» σε πρώην συμπαίκτες από το Survivor

Ο Πάνος Αργιανίδης προκάλεσε αγωνία με την απειλή του να αυτοκτονήσει στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου, με τον πρώην παίκτη του Survivor όμως τελικά να βγαίνει από το «ταμπούρι» του και να μεταβαίνει στο τοπικό ΑΤ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Super Κατερίνα» ο πρώην παίκτης του Survivor ένα μήνα πριν είχε στείλει μήνυμα στους πρώην συμπαίκτες του ότι... Δείτε περισσότερα στο Tv-24.gr.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share