Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Survivor All Star spoiler: ΜΟΝΟ ως παίκτη θέλει η παραγωγή τον Ντάνο! Μια ανάσα από την συμφωνία οι δύο πλευρές!

Αποκλειστικό παρασκήνιο!

11 Οκτωβρίου 2022 09:03
Survivor All Star spoiler: ΜΟΝΟ ως παίκτη θέλει η παραγωγή τον Ντάνο! Μια ανάσα από την συμφωνία οι δύο πλευρές!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Survivor spoiler: Μόνο στο Athensmagazine.gr όλα αυτά τα χρόνια του Survivor μαθαίνετε τα σωστά spoiler σχετικά με το αγαπημένο ριάλιτι και όταν σας μεταφέρουμε είναι έγκυρο!

Από την πρώτη στιγμή του Survivor 1, όταν ακόμα οι περισσότεροι δεν είχαν αντιληφθεί τον αντίκτυπο που θα έχει αυτό το ριάλιτι, το Athensmagazine.gr ήταν εδώ και σας έφερνε αποκλειστικό παρασκήνιο στις οθόνες σας! Το ίδιο θα κάνουμε και σήμερα.

Είναι γνωστό πως η παραγωγή του Ατζούν και ο ΣΚΑΙ ετοιμάζουν το Survivor All Star, το οποίο και αναμένεται να ξεκινήσει τέλη του χρόνου, άντε το πολύ αρχές του 2023! Ήδη πολλά ονόματα έχουν ακουστεί αλλά αυτό που κυριαρχεί είναι φυσικά του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Η παραγωγή γνωρίζει πολύ καλά πως Survivor All Star χωρίς Ντάνο δεν γίνεται και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον έχει στο παιχνίδι. Όμως εδώ σας φέρνουμε μια αποκλειστικότητα! Ο ρόλος που θέλουν να δουν τον Ντάνο να επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο είναι αποκλειστικά αυτός του παίκτη και κανένας άλλος.

Survivor All Star spoiler: ΜΟΝΟ ως παίκτη θέλει η παραγωγή τον Ντάνο! Μια ανάσα από την συμφωνία οι δύο πλευρές!

Πρόσφατα εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης αποκάλυψε πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα μπει στο Survivor All Star αλλά όχι ως παίκτης αλλά ως βοηθητικός παρουσιαστής του Γιώργου Λιανού! Αυτό ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ! Η παραγωγή γνωρίζει πολύ καλά πως οι τηλεθεατές θέλουν να δουν ξανά τον Ντάνο αποκλειστικά σε στίβους μάχης και στις παραλίες και όχι πίσω από πάνελ να ανακοινώνει αποχωρήσεις και να κάνει σπικάζ των αγωνισμάτων!

Η πρόταση της παραγωγής προς τον Ντάνο είναι ξεκάθαρη και αφορά αποκλειστικό το αγωνιστικό κομμάτι! Μάλιστα το ποσό που φέρεται να του προσφέρεται είναι τεράστιο και έχει μέσα πολλές ρήτρες! Είναι χαρακτηριστικό πως η παραγωγή σ' όλους τους παίκτες κάνει προτάσεις των 5.000 ευρώ την εβδομάδα, όμως στην περίπτωση του Γιώργου Αγγελόπουλου το ποσό αυτό ξεφεύγει κατά πολύ. Και είναι και λογικό εδώ που τα λέμε.

Πάντως ξεκαθαρίζουμε ξανά σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε! Ντάνος για Survivor All Star ΜΟΝΟ ως παίκτης. Ούτε παρουσιαστής, ούτε κομπάρσος! Άλλωστε είναι πολλά τα λεφτά που θα διατεθούν για λογαριασμό του ώστε να πεταχτούν σε έναν άχαρο ρόλο!

Για περισσότερα Survivor spoiler ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share