Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» Μαριαλένας Ρουμελιώτη: «Αν ο Σάκης Κατσούλης πήγαινε χωρίς εμένα στο Survivor All Star...»

Τι εξομολογήθηκε;

10 Οκτωβρίου 2022 14:59
«Βόμβα» Μαριαλένας Ρουμελιώτη: «Αν ο Σάκης Κατσούλης πήγαινε χωρίς εμένα στο Survivor All Star...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Πρωινό μας έκανε δηλώσεις η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία απάντησε για το Survivor, το All Star, αλλά και τον Σάκη Κατσούλη. Με την ευκαιρία δείτε ποια είναι τα πιο δυνατά ονόματα για να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου. Μέσα σε μια στιγμή άλλαξε η ζωή μου με το Survivor. Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα είχα να διαχειριστώ την αναγνωρισιμότητα, τους δημοσιογράφους, την οικογένειά μου.

Έκανα ένα χρόνο να συνέλθω και πέρασα μια μικρή κατάθλιψη. Έτσι αποφάσισα να κάνω life coaching. Με ενοχλεί που με έχουν συνδέσει με τον Σάκη και το Survivor γιατί δεν είμαι μόνο μια παίκτρια, αλλά είμαι αθλήτρια και γυναίκα», είπε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είπε στη συνέχεια: «Μου έχει γίνει πρόταση για το All Star και έχουμε κάνει αρκετές συζητήσεις. Έχω κάνει τέσσερα ραντεβού με την παραγωγή του Survivor. Είναι μια δύσκολη απόφαση που πρέπει να ξαναπάρω. Αν ο Σάκης πήγαινε χωρίς εμένα στο All Star, δεν θα το έπαιρνα και τόσο καλά».

Κλείνοντας, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη πρόσθεσε: «Ο Σάκης ακόμα δεν έχει υπογράψει για το All Star, είμαστε στην ίδια φάση διαπραγματεύσεων. Ούτε την πρώτη φορά πήγα για τα λεφτά, ούτε τώρα, αν πάω, θα το κάνω για τα λεφτά. Θεωρώ ότι οι νικητές θα έπρεπε να είναι πιο ευνοημένοι στο οικονομικό κομμάτι. Ο Ντάνος πρέπει να είναι στο All Star γιατί θα μας χαρίσει πολύ ωραίους αγώνες».

Δείτε το βίντεο

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share