Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Ράκος" η Ασημίνα Χατζηανδρέου: Κοιμήθηκε στο παγκάκι! Το βίντεο του Χρήστου Δάντη που την "πρόδωσε"

Μετά από ξενύχτι, η πρώην παίκτρια του Survivor θεώρησε καλή ιδέα να ξεκουραστεί

9 Οκτωβρίου 2022 11:00
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

To ξενύχτι και ο χορός φαίνεται πως κούρασαν την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία μετά από μια ξέφρενη βραδιά με τις φίλες της, δεν άντεξε και αποκοιμήθηκε σε ένα παγκάκι. Παράλληλα, συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η πρώην παίκτρια του Survivor απάντησε και για τον All Star κύκλο που έρχεται!

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανάρτησε ο Χρήστος Δάντης στο Instagram, η νεαρή πρώην παίκτρια του Survivor υπέκυψε στην κούρασή της κι ενώ είχαν βγάλει μαζί βόλτα τον σκύλο τους, εκείνη φρόντισε να εκμεταλλευτεί κάθε στιγμή για ξεκούραση.

Αφού λοιπόν διασκέδασε με τις φίλες της σε γνωστό κέντρο της Αθήνας, επέστρεψε σπίτι, όπου και την περίμεναν ο αγαπημένος της μαζί με τον σκύλο τους για να πάνε βόλτα.

Η ίδια όμως, δεν φάνηκε να μπορεί να παραμείνει ξύπνια και το παγκάκι που βρέθηκε δίπλα της ήταν μάλλον η καλύτερη λύση για εκείνη την ώρα.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ξάπλωσε σε αυτό, έκλεισε τα μάτια της και φυσικά, ο Χρήστος Δάντης, γνωστός για το χιούμορ του απαθανάτισε τη στιγμή με το κινητό του τηλέφωνο και τη δημοσίεσε στα social media.

«Βράχος» η Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Ο Χρήστος Δάντης έχει στερηθεί πολλά - Μένουμε μαζί στο Ψυχικό»

Συνέντευξη στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου πριν λίγο καιρό, μιλώντας ανοιχτά πια για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη.

Μέσα σ’ όλα, η ίδια αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο φετινό Survivor, αλλά και στον σύντροφό της. Παράλληλα, δείτε τι έχει πει στους γονείς της για τον τραγουδιστή.

«Μένουμε μαζί στο Ψυχικό. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος, όταν του μιλάς, μπορεί να μην σε ακούει γιατί φτιάχνει τραγούδι στο κεφάλι του και του αποσπάται η προσοχή αλλά είναι από εκείνους που, εάν αγαπάνε έναν άνθρωπο και τον θέλουν, θα τον στηρίξουν μέχρι τέλους. Ο Χρήστος είναι αυθόρμητος κι έχει ψυχή και καρδιά μικρού παιδιού, γιατί έχει στερηθεί πολλά στη ζωή του», είπε για τον τραγουδιστή.

Ασημίνα Χατζηανδρέου Χρήστος Δάντης

Για το κεφάλαιο “Survivor” πρόσθεσε ότι «ο Χρήστος κι η οικογένειά μου δεν γνώριζαν ότι είχα δηλώσει συμμετοχή στο Survivor κι όταν το έμαθαν τρεις ημέρες πριν, φρίκαραν. Ένιωθαν ότι με αποχωρίζονται για πάντα αλλά εγώ δεν πτοήθηκα και κυνήγησα το όνειρό μου.

Η εμπειρία ήταν πολύ δύσκολη στην αρχή. Με την πείνα δεν μπορούσα να διαχειριστώ ότι δεν τρώγαμε καθόλου, ζαλιζόμουν πάρα πολύ, είχα χάσει πάρα πολλά κιλά και το μόνο που με κρατούσε στο παιχνίδι για να μην αποχωρήσω ήταν η αγάπη του κόσμου και το πως έβλεπαν την Ασημίνα ως μαχήτρια, σαν «βουνό» -αυτό ήταν το ψευδώνυμό μου εκεί. Δεν ήθελα να τα παρατήσω».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share