Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022

Ανατροπή με την Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα...» - Η απουσία αναφοράς στον Χρήστο Δάντη

«Είμαι μια παίκτρια που απασχόλησε αρκετά...»

7 Οκτωβρίου 2022 16:18
Ανατροπή με την Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα...» - Η απουσία αναφοράς στον Χρήστο Δάντη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η πρώην παίκτρια του Survivor απάντησε και για τον All Star κύκλο που έρχεται. Παράλληλα, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι δεν αναφέρθηκε καθόλου στον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη.

«Γενικά τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα. Όλοι δέχονται και δεν δέχονται προτάσεις για το Survivor All Star. Λένε ότι έχουν δεχτεί, αλλά δεν έχουν δεχτεί τελικά. Εγώ θα αφήσω κρυφό το αν έχω δεχτεί πρόταση. Το πρόβλημα κυρίως είναι τα λεφτά και οι παίκτες που είναι σίγουροι ότι θα μπουν, μπορεί να μην μπουν, είναι όλα στον αέρα.

Σίγουρα είμαι μια παίκτρια που απασχόλησε αρκετά και νομίζω ότι και η παραγωγή το γνωρίζει αυτό. Εννοείται πως θα πήγαινα ξανά στο Survivor, μου λείπει ήδη σαν εμπειρία», είπε αρχικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου είπε επίσης: «Τα χρήματα θα είναι ίδια για όλους και γι’ αυτό γίνονται οι παρεξηγήσεις. Πιστεύω ότι ένας νικητής δεν πρέπει να πάρει τα ίδια χρήματα με αυτόν που βγήκε πέμπτος. Τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα είναι πάρα πολλά. Κανείς δεν βγάζει αυτά τα χρήματα στις μέρες μας».

Μάλιστα, στην εκπομπή δεν μίλησε μόνο η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και η γιαγιά της, η οποία τόνισε πως είναι μικρή σε ηλικία για να παντρευτεί η εγγονή της.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share