Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor All Star: Ο μεγάλος φόβος του Πάνου Καλλίδη - "Με προβληματίζει μήπως επηρεαστεί ξανά η σ@ξου@λ#κ@ μου επίδοση" (Video)

Αυτό είναι το ποσό που θα δίνει κάθε εβδομάδα ο Ατζούν στους παίκτες

26 Σεπτεμβρίου 2022 14:48
Survivor All Star: Ο μεγάλος φόβος του Πάνου Καλλίδη -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Καλλίδης ξεκαθαρίζει αν έχει δεχτεί προτάσεις για συμμετοχή στο «All Star Survivor» ενώ αποκαλύπτει τον φόβο του, τονίζοντας ότι: "Με προβληματίζει μήπως επηρεαστεί ξανά η σεξουαλική μου επίδοση". Παράλληλα, «έσπασε» τη σιωπή του ο Γιώργος Λιανός για τα άτομα που έχουν συμφωνήσει για το Survivor All Star.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε ο τραγουδιστής:

«Τόσα δίνω για όλους σας»: Αυτό είναι το ποσό που δίνει κάθε εβδομάδα ο Acun στους παίκτες του Survivor All Star!

Σε εκδοχή All Star θα βγει στον αέρα ο νέος κύκλος του «Survivor». Το ριάλιτι επιβίωσης, που μεταδίδεται από τον ΣΚΑΪ σε παραγωγή Acun Ilicali, έρχεται και πάλι στις οθόνες μας.

Σύμφωνα με όσα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, δεκάδες ονόματα από τους προηγούμενους κύκλους έχουν ακουστεί ότι συζητούν ή έχουν κλείσει με την παραγωγή. Το μεγαλύτερο όνομα είναι φυσικά ο Ντάνος, που είχε κερδίσει το έπαθλο στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι και που η παραγωγή θα ήθελε πολύ στον νέο κύκλο.

Ωστόσο, τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Open Weekend», οι υποψήφιοι παίκτες υπογράφουν με την παραγωγή ένα προσύμφωνο. Σε αυτό προβλέπεται μισθός 5000 ευρώ την εβδομάδα ενώ υπάρχει όρος απαγόρευσης συνεντεύξεων.

Αν κάποιος μιλήσει, τότε δεν αποκλείεται το προσύμφωνο να θεωρηθεί άκυρο και να μην συμμετάσχει ο συγκεκριμένος παίκτης στο ριάλιτι. Έγινε και πέρσι με τον Μυριέλα Κουρεντή και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου αλλά αμφότεροι ταξίδεψαν κανονικά για την Καραϊβική.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες που έχουν υπογράψει προσύμφωνο πρέπει να είναι διαθέσιμοι όποτε τους ζητηθεί από την παραγωγή προκειμένου να ταξιδέψουν για τον Άγιο Δομήνικο. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σίγουρο – σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής – ότι θα γίνει η All Star εκδοχή του Survivor.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share