Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θρίλερ με τον Πάνο Αργιανίδη: Ραγδαίες εξελίξεις μετά την απειλή του να αυτοκτονήσει!

Τι συμβαίνει τελικά;

20 Σεπτεμβρίου 2022 10:14
Θρίλερ με τον Πάνο Αργιανίδη: Ραγδαίες εξελίξεις μετά την απειλή του να αυτοκτονήσει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρίλερ επικράτησε το πρωί της Τρίτης (20/9), καθώς ο Πάνος Αργιανίδης, πρώην παίκτης του Survivor, απείλησε με αυτοκτονία, αποφασίζοντας όμως να βάλει τέλος στην απειλή του.

Ο μάνατζερ ράγκμπι, συγκεκριμένα, πείστηκε από τους αστυνομικούς να αλλάξει γνώμη, βγήκε από το κτίριο και κατευθύνεται στο ΑΤ Κρυονερίου.

Survivor spoiler 30/06: Απόφαση βόμβα του Ατζούν! Βάζει στο «Survivor All Star» τον Μάνατζερ Ράγκμπι!

Survivor spoiler: Μια τρομερή αποκάλυψη σας φέρνει στο φως το Athensmagazine.gr, η οποία έγινε γνωστή και στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha.

Συγκεκριμένα η Ατζούν φέρεται να έχει κάνει πρόταση στον Πάνο Αργιανίδη, γνωστό ως Μάνατζερ Ράγκμπι για να μπει στο Survivor All Star και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές για τις λεπτομέρειες μιας ενδεχόμενης συνεργασίας.

Survivor spoiler 30/06: Απόφαση βόμβα του Ατζούν! Βάζει το «Survivor All Star» τον Μάνατζερ Ράγκμπι!

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή ο Τούρκος παραγωγός σκέφτεται να βάλει στο Survivor All Star, πέρα από αθλητικούς παίκτες και παίκτες που έγιναν για τον έναν ή τον άλλον λόγο viral και παίκτες που έφεραν εντάσεις. Viral για παράδειγμα, πέρα από τον Τριαντάφυλλο, έγινε στο Survivor 1 και ο Μάνατζερ Ράγκμπι και σίγουρα ενδεχόμενη παρουσία του στο ριάλιτι αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον!

Μαζί με τον Πάνο Αργιανίδη πάντως αναμένεται να έχουν ραντεβού την επόμενη εβδομάδα και οι Βασίλης Σίμος, Σάρα Εσκενάζυ, Τόνι Σταυράκης και μεγάλη έκπληξη με... Τζέιμς Καφετζή!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share