Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023

Γιωρίκας Πιλίδης: «Κόλαφος» για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη – «Ήθελε να μου τη στήσει, είναι τσιράκι...»

Έξαλλος ο αθλητής

17 Σεπτεμβρίου 2022 16:57
Γιωρίκας Πιλίδης: «Κόλαφος» για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη – «Ήθελε να μου τη στήσει, είναι τσιράκι...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Open Weekend και στην Πένυ Καβέτσου μίλησε Γιώργος Πιλίδης για τον τσακωμό που είχε στην εκπομπή Τι Λες Τώρα με τον με τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας πάλης και τον τσακωμό με Στέφανο Κωνσταντινίδη.

«Να μετανιώσω γιατί; Επειδή λέω την αλήθεια; Απλά δεν αρέσει σε πολλούς και στους κυρίους της Ομοσπονδίας. Εγώ θα πάω μέχρι τέλους κι ας χάσω τα πάντα. Μετά το γεγονός ανακάλυψα ότι ο κ. Κωνσταντινίδης ήταν σε φωτογραφίες με αυτό το γουρούνι της ομοσπονδίας. Να είναι μαζί, να δουλεύουν και να συνεργάζονται. Μετά κατάλαβα με τι άνθρωπο είχα να κάνω» είπε αρχικά ο Γιωρίκας Πιλίδης. Υπενθυμίζουμε ότι ο αθλητής είχε ξεσπάσει on air στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου πριν λίγο καιρό.

«100% ήθελε να μου τη στήσει. Αλλά να τη στήσεις σε έναν άνθρωπο που λέει την αλήθεια, δεν γίνεται. Να μου κάνουν τι; Ότι με έβγαλαν με τον δικηγόρο; Και; Μου έστειλε και 100 μηνύματα, έλα να κάνουμε ένα βίντεο μαζί για να σου δείξω ότι δεν ήμουν με την άλλη μεριά, αλλά προσπαθούσα να κρατήσω ουδέτερη στάση. Του είπα κατάλαβα ποιος είσαι κι είσαι ένα τσιράκι της ομοσπονδίας κι εσύ»

Δείτε το βίντεο 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share