Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Δεν έχω κάνει σοβαρή κουβέντα με τους γονείς μου για...» - Στο περιθώριο ο Χρήστος Δάντης

Τι αποκάλυψε για τη σχέση τους;

13 Σεπτεμβρίου 2022 12:54
Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Δεν έχω κάνει σοβαρή κουβέντα με τους γονείς μου για...» - Στο περιθώριο ο Χρήστος Δάντης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε στο Πρωινό μας και την Ελένη Μουστάκη για την σχέση και την συγκατοίκησή της με τον Χρήστο Δάντη, αφού βγήκε από το Survivor. Τι λέει για την διαφορά ηλικίας που έχουν;

«Είναι μεγάλη η διαφορά ηλικίας αλλά δεν μπορώ να το δω έτσι. Μπορεί να το βλέπω πιο επιφανειακά, αλλά έτσι είναι για μένα», αναφέρει η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Δείτε επίσης: «Βόμβα» από τη Λίτσα Γιαγκούση για τον χωρισμό με τον Χρήστο Δάντη: «Για δέκα χρόνια...»

Σχετικά με το αν έχει συζητήσει με τους γονείς της για την σχέση αυτή, η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποκάλυψε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κάνει μια πολύ σοβαρή κουβέντα με τους γονείς μου. Εφόσον βλέπουν ότι πάω καλά μελλοντικά και πετυχαίνω και παίρνω το πτυχίο μου, δεν έχουν να μου προσάψουν κάτι».

Δείτε όσα δήλωσε

Surviror 5: Το «χάνει» το κορμί ο Χρήστος Δάντης - Η απόφαση της Ασημίνας που θα «στοιχειώσει» τη σχέση τους

Survivor 5: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου "βάζει φωτιές" με το κορμί της όσο βρίσκεται στις παραλίες των νησιών κάνοντας τις διακοπές της. Όμως, "άναψε" ακόμα μεγαλύτερες "φωτιές" ακόμα και στον Χρήστο Δάντη με την δήλωσή της σε ερώτηση του κοινού για την συμμετοχή της στο Survivor All Star. Παράλληλα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου ξέσπασε σε συνέντευξή της όταν άκουσε κάτι και δεν πίστευε στα αυτιά της!

Πιο συγκεκριμένα, οι ακόλουθοί της την ρώτησαν αν θα βρίσκεται εκείνη την επόμενη σεζόν, με την ίδια να απαντάει πως θα το ήθελε πολύ, ωστόσο δεν είναι στο χέρι της, εφόσον αποφασίζει η παραγωγή. Έτσι, άφησε στον αέρα το τι θα συμβεί και απλώς δήλωσε την επιθυμία της να ξαναγωνιστεί πλάι στους καλύτερους.

Η απάντηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου για την συμμετοχή της στο Survivor All Star

«Θέλω πολύ να βρίσκομαι στο all star και να ανταγωνίζομαι τους καλύτερους, αυτό όμως είναι στο χέρι της παραγωγής, εκείνη αποφασίζει ποιους και τι!!!», έγραψε χαρακτηριστικά, αφήνοντας υπονοούμενα.

Η ανάρτηησ της Ασημίνας Χατζηανδρέου για το Survivor all star

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share