Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Survivor spoiler 11/09: «Κόβεται» το Survivor! Απόφαση «σεισμός» από τον Ατζούν

Οι σκέψεις του Τούρκου παραγωγού μετά το τέλος του νέου κύκλου

11 Σεπτεμβρίου 2022 10:52
Survivor spoiler 11/09: «Κόβεται» το Survivor! Απόφαση «σεισμός» από τον Ατζούν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Ο Ατζούν Ιλιτζαλί και η παραγωγή του προχωρούν στις ζυμώσεις για τη δημιουργία του Survivor All Star, το οποίο ετοιμάζεται να παρουσιάσει για πρώτη φορά στην χώρα μας τους κορυφαίους των κορυφαίων.

Ο Ατζούν βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις με τους παίκτες που θέλει να συμμετάσχουν στην υπερπαραγωγή που -εκτός απροόπτου- θα δούμε στα τέλη Δεκεμβρίου, όμως παράλληλα σκέφτεται και το επόμενο πρότζεκτ που θα αναλάβει, ετοιμάζοντας μια μεγάλη συμφωνία με κορυφαία τραγουδίστρια.

Survivor spoiler: Η ανατροπή από τον Ατζούν μετά το All Star

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Real News», ο Τούρκος μεγιστάνας μετά την ολοκλήρωση του Survivor All Star, θα αφήσει το ριάλιτι επιβίωσης να… ξεκουραστεί για έναν χρόνο και θα ασχοληθεί με το «I’m a celebrity, get me out of there» τα οποία δικαιώματά του εξασφάλισε ο ΣΚΑΙ.

Πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι η παραγωγή του ριάλιτι με επώνυμους σε ακραίες συνθήκες θα την αναλάβει η Acun Medya, η οποία θα μεταφέρει το γνωστό ριάλιτι από τη Νότια Αφρική, όπου συνήθως γυρίζεται, στα λημέρια του Αγίου Δομινίκου, όπου ο Τούρκος έχει στημένο ολόκληρο μηχανισμό.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share