Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Τα μαρτύρησε όλα ο Άρης Σοϊλέδης για την Μαρία Αντωνά - Το "κυνήγι" του πρώην Survivor και τα "νάζια" της δημοσιογράφου

Του ψησε το ψάρι στα χείλη

27 Αυγούστου 2022 10:29
Survivor 5: Τα μαρτύρησε όλα ο Άρης Σοϊλέδης για την Μαρία Αντωνά - Το
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Σε δέκα ερωτήσεις για τη σχέση τους αποφάσισαν να απαντήσουν η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης οι οποίοι σε λίγο καιρό πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Παράλληλα, σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε για το Survivor, τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν, αλλά και τη σχέση του με τους συμπαίκτες του.

Το ζευγάρι που μετρά πέντε χρόνια κοινής πορείας, αφού επέστρεψε από τις καλοκαιρινές του διακοπές, αποφάσισε να κάνει ένα Q&A στο Instagram και να λύσουν κάποιες από τις απορίες των διαδικτυακών τους φίλων. Μια από τις ερωτήσεις αυτές είχε να κάνει με το ποιος από τους δυο ερωτεύτηκε πρώτος τον άλλο.

Ο Άρης Σοϊλέδης λοιπόν, απάντησε πως ήταν εκείνος που ερωτεύτηκε πρώτος τη Μαρία Αντωνά και μάλιστα την κυνήγησε αρκετά μέχρι να καταφέρει να είναι μαζί της.

Μαρία Αντώνα και Άρης Σοϊλέδης

Survivor 5 - Έξαλλη η Μαρία Αντωνά: «Χαμήλωσε μπάλα γιατί θα το ανοίξω» (photo)

Τον εκνευρισμό της έβγαλε μέσω ενός story στο Instagram η Μαρία Αντωνά, η οποία ζήτησε από κάποιον να χαμηλώσει την μπάλα.

Δείτε επίσης: Survivor 5 - Άρης Σοϊλέδης: Αποκαλύπτει ποια ήταν η πιο άδικη αποχώρηση στο Survivor – Πόσα κιλά έχασε

Η δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός και DJ, που είχε βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας για την αντίδρασή της στο άκουσμα του νικητή του Survivor 5, ο οποίος δεν ήταν ο σύντροφος της, Άρης Σοϊλέδης, έστειλε ένα αιχμηρό μήνυμα σε συγκεκριμένη... διεύθυνση, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τον παραλήπτη.

«Μαγκιά είναι να σέβεσαι τον εαυτό σου, εσείς που νομίζετε ότι δεν ξέρουμε… ξέρουμε αλλά δεν μιλάμε… από επιλογή… χαμήλωσε μπάλα γιατί θα το ανοίξω #φελάκια», έγραψε η Μαρία Αντωνά, η οποία συνόδευσε το κείμενο με μία φωτογραφία της μέσα από το αυτοκίνητο.

ανάρτηση μαρίας αντωνά

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share