Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Χρυσάφι» για το Survivor All Star: Αυτά είναι τα «δυνατά» ονόματα! Τα συμβόλαια δεν αποκλείεται να φτάσουν τα 20.000 τον μήνα

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί τούς τάζει γη και ύδωρ για να συμφωνήσουν

19 Αυγούστου 2022 07:47
«Χρυσάφι» για το Survivor All Star: Αυτά είναι τα «δυνατά» ονόματα! Τα συμβόλαια δεν αποκλείεται να φτάσουν τα 20.000 τον μήνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ έχει βάλει μπροστά και επεξεργάζεται το πλάνο για τη δημιουργία του Survivor All Star, στο οποίο θα λάβουν μέρος οι κορυφαίοι παίκτες από τους τρεις κύκλους του ελληνικού Survivor.

Η Acun Medya έχει ήδη κάνει ραντεβού με παλαιότερους αγαπημένους παίκτες και νικητές. Από την παραγωγή έχουν προσεγγιστεί «δυνατά» ονόματα: Ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Γιώργος Κόρομι, ο Τριαντάφυλλος, o Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, o Γιώργος Πηλίδης, η Καρολίνα Καλύβα, o Νίκος Μπάρτζης, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Αλέξης Παππάς.

Μάλιστα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί τούς τάζει γη και ύδωρ για να συμφωνήσουν. Τα συμβόλαια που θα υπογράψουν θα είναι εξωπραγματικά και σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να φτάσουν τα 20.000 τον μήνα για όσους μακροημερεύσουν στο ριάλιτι.

Στο Survivor All Star η... Φαίη Σκορδά! Η κίνηση ματ μετά την αποχώρηση από τον ΑΝΤ1 που θα απογειώσει την τηλεθέαση

Έντονο σούσουρο έχει προκαλέσει στα τηλεοπτικά δρώμενα η αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1, μέτα από σχεδόν μια δεκαετία και την μετακίνησή της στο ΣΚΑΙ.

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα η παρουσιάστρια από το κανάλι του Αμαρουσίου ωστόσο είναι κοινό μυστικό ότι η Φαίη Σκορδά μετακομίζει στο ΣΚΑΙ και μάλιστα στην πρωινή ζώνη απέναντι στο... Πρωινό του πατέρα των παιδιών της, Γιώργο Λιάγκα και τους πρώην συνεργάτες της.

Αρκετοί είναι εκείνοι που αναφέρουν πως η Φαίη Σκορδά θα "πατώσει", αφού και στον ΑΝΤ1 πριν γυρίσει ο Γιώργος Λιάγκας δεν είχε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Κάτι αντίστοιχο περιμένουν οι περισσότεροι και στον ΣΚΑΙ. Εδώ ολόκληρη Ιωάννα Μαλέσκου δεν τα κατάφερε και έφυγε σαν αποτυχημένη από το κανάλι του Φαλήρου!

Στο Survivor All Star η... Φαίη Σκορδά!

Ωστόσο η Φαίη Σκορδά θα έχει ένα δυνατό χαρτί στα χέρια της για να διαχειριστεί στον ΣΚΑΙ. Ποιο θα είναι αυτό; Το Survivor All Star που αναμένεται να διεξαχθεί του χρόνου. Εφόσον μπουν κορυφαία ονόματα μέσα (δείτε εδώ ποιοι έχουν ήδη κοπεί), τύπου Ντάνου και Μάριου Πρίαμου, τότε θεωρείται δεδομένο πως η τηλεθέαση θα απογειωθεί σε επίπεδα του 40%! Τι σημαίνει αυτό; Πως τα αποκλειστικά βίντεο που θα παίζει η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της, θα την κάνουν να απογειωθεί σε τηλεθέαση και να προσπεράσει τον πρώην της, Γιώργο Λιάγκα.

Ωστόσο το Survivor All Star θα είναι παροδικό, θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο και θα κρατήσει μόνο έξι μήνες. Τι θα γίνει το υπόλοιπο διάστημα για να διατηρήσει ο ΣΚΑΙ την τηλεθέαση;

Πάντως η Φαίη Σκορδά έχει ένα πολύ δυνατό χαρτί στα χέρια της εν όψει της νέας τηλεοπτικής περιόδου και οφείλει να το εκμεταλλευτεί. Μάλιστα αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που η παρουσιάστρια δέχτηκε να πάει στον ΣΚΑΙ. Ότι έχει δηλαδή δυνατά ριάλιτι στο πρόγραμμά του που μπορούν να της χαρίσουν συμπαθητικά νούμερα τηλεθέασης, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό ανταγωνισμό!

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share