Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 5: Ξεκάθαρος ο Κωνσταντίνoς Εμμανουήλ για Άρη Σοϊλέδη και Σοφιάννα Αβραμάκη - «Θεωρούσα ότι υπήρχε ένα φλερτ...»

«Έβλεπα απλώς μια ιδιαίτερη συμπάθεια...»

17 Αυγούστου 2022 17:10
Survivor 5: Ξεκάθαρος ο Κωνσταντίνoς Εμμανουήλ για  Άρη Σοϊλέδη και Σοφιάννα Αβραμάκη - «Θεωρούσα ότι υπήρχε ένα φλερτ...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Συνέντευξη στην Espresso έδωσε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα για το Survivor. Παράλληλα, η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας φαίνεται να βρήκαν τον έρωτα στο Survivor 5, με τους δύο να βιώνουν τον απόλυτο έρωτα, έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις, τόσο στο ριάλιτι όσο και στα μέρη όπου έκαναν φέτος διακοπές.

Ο γνωστός make up artist απάντησε για τον Τάκη Καραγκούνια και ξεκαθάρισε για όσα δήλωνε στο Survivor σε σχέση με τον Άρη Σοϊλέδη και την Σοφιάννα Αβραμάκη.

Με τον Τάκη Καραγκούνια ποια είναι η σχέση σου σήμερα;

Με το που βγήκα από το παιχνίδι, βρήκα πολλά μηνύματά του στο Instagram. Μου ζήτησε συγγνώμη για ό,τι μου έκανε μέσα στο Survivor κι αναθεώρησε τη γνώμη του για εμένα. Μου πρότεινε να γίνουμε φίλοι και να βγούμε για καφέ να τα πούμε. Έχουμε κάνει πολλές φορές βιντεοκλήση με τον Τάκη μετά το Survivor.

Κωνσταντίνoς Εμμανουήλ

Με τον Άρη και τη Σοφιάννα τι «έπαιξε» πραγματικά;

Σε παρακαλώ να γράψεις ότι δεν είδα ποτέ κάτι σοβαρό με τον Άρη και τη Σοφιάννα, ούτε να φιλιούνται ούτε τίποτα… Έβλεπα απλώς μια ιδιαίτερη συμπάθεια και θεωρούσα ότι υπήρχε ένα φλερτ, το οποίο και σχολίασα με χιούμορ. Και το κλείνουμε εδώ γιατί έχει ανακυκλωθεί πολύ αυτό.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share