Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: «Λιώνει» για τη Βρισηίδα ο Μαρτίκας - «Εξουσιάζεις το κορμί...»

Ερωτοχτυπημένος ο φαρμακοποιός

14 Αυγούστου 2022 17:31
Survivor 5: «Λιώνει» για τη Βρισηίδα ο Μαρτίκας - «Εξουσιάζεις το κορμί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου ζουν από ότι φαίνεται ένα μεγάλο έρωτα. Οι δυο τους από τότε που τελείωσε το Survivor 5 είναι αχώριστοι και δείχνουν διαρκώς την αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλο. Ο φαρμακοιός μέσα από προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε ερωτική εξομολόγηση στην αγαπημένη του.

Δείτε επίσης: Σάλος με ΒΙΝΤΕΟ από κινητό στο Survivor - Δείτε τι έκαναν Μαρτίκας και Βρισηίδα!

«Εξουσιάζεις το κορμί μέχρι την στιγμή της κυρίευσης του. Απαιτείς απόλυτη παράδοση, παίρνεις και δίνεις απόλαυση, πάθος, έρωτα. Το μυαλό όμως; Στο μυαλό φίλε μου κρύβεται όλο το μυστικό. Όχι αν έχει… Αλλά για πόσο νομίζεις ότι θα μπορείς να το κρατάς, κάτω απ την εξουσία του κορμιού σου. Θαυμάζω το μυαλό σου ! Αυτή την αντίληψη σου, που με καθηλώνει κάθε στιγμή»

Βρισηίδα Μαρτίκας φιλί

Survivor 5 - Νυχτοπερπατήματα για τον Σπύρο Μαρτίκα: Χωρίς τη Βρισηίδα Ανδριώτου στο πλευρό του (photo)

Μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Σπύρος Μαρτίκας απαθανατίστηκε να διασκεδάζει σόλο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Αθήνας.

Αξίξει να σημειωθεί ότι αυτή είναι μία από τις σπάνιες φορές που ο πρώην παίκτης του Survivor, εμφανίζεται χωρίς την αγαπημένη του Βρισηίδα Ανδριώτου.

Όπως αναφέρουν θαμώνες του νυχτερινού κέντρου ο ίδιος δεν σταμάτησε να τραγουδά μαζί με τους ερμηνευτές, αλλά και να συνομιλεί με φίλους και πρώην συμπαίκτες του ανάμεσα στους οποίους βρισκόταν και ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

Δείτε επίσης: Survivor 5: Στα ώπα ώπα την έχει - Το τρυφερό δώρο του Μαρτίκα στην Βρισηίδα πάνω στο κρεβάτι (video)

σπύρος μαρτίκας νυχτερινό κέντρο

Παρά το γεγονός ότι η αγαπημένη του Βρισηίδια δεν βρίσκονταν στο πλάι του, το ζευγάρι δεν σταματά να εκδηλώνει δημόσια τον έρωτά του, ενώ αμοιβαία παραδέχονται ότι ο ένας βρήκε τον άνθρωπό του στο πρόσωπο του άλλλου. Πολύ συχνά ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου μοιράζονται στα social media κοινά στιγμιότυπά τους και με τα λόγια τους μαρτυρούν την αγάπη και τον έρωτα τους.

Πριν από μόλις λίγες ημέρες ο Σπύρος Μαρτίκας σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Βρισηίδα και αποκάλυψε ότι οι δυο τους είναι μαζί από το πάρτι της ένωσης στο ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα μεταξύ άλλων ο φαρμακοποιός έκανε λόγο για τη διαφορά ηλικίας ανάμεσά τους.

«Να επισημάνω ότι με τη Βρισηίδα είμαστε μαζί από το πάρτι της ένωσης και αργήσαμε να το φανερώσουμε, γιατί έπρεπε να πειστούμε πρώτα εμείς ότι αυτό που υπάρχει μεταξύ μας είναι αληθινό. Όταν σιγουρευτήκαμε, δεν μπορούσαμε να συγκρατηθούμε. Όλοι οι συμπαίκτες μας το είχαν καταλάβει, παράλληλα, όμως, δημιούργησαν κι εκείνοι αυτή την καχυποψία – γιατί το Survivor είναι ένα παιχνίδι καχυποψίας. Εμείς όμως δεν προκαλέσαμε κανέναν», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, ενώ όσον αφορά το ηλικιακό χάσμα ο ίδιος δεν παρέλειψε να τονίσει πως «Δεν έχουμε χάσμα επικοινωνίας. Συζητάμε τα πάντα και έχουμε φτάσει σε σημείο όπου επικοινωνούμε με τα μάτια. Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, είναι πολύ ώριμη και σοβαρή για την ηλικία της, είναι μια κυρία».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share