Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Ατελείωτο ξεκατίνιασμα για Αντωνά και Εμμανουήλ - «Προκαλείς αηδία - Κακομαθημένο κοριτσάκι»

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» ένα μήνα μετά το τέλος του ριάλιτι

14 Αυγούστου 2022 11:09
Survivor 5: Ατελείωτο ξεκατίνιασμα για Αντωνά και Εμμανουήλ - «Προκαλείς αηδία - Κακομαθημένο κοριτσάκι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο «πόλεμος» της Μαρίας Αντωνά και του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ δε σταματά κι ας έχει περάσει πάνω από ένας μήνας από το τέλος του Survivor 5, με τον πρώτη παίκτη του ριάλιτι να αφήνει και πάλι τις «μπηχτές» του, που όμως δεν έμειναν αναπάντητες από την παρουσιάστρια.

«Καλησπέρα παιδιά! Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα από την Κρήτη, εμείς είμαστε εδώ κάνουμε διακοπές άλλοι όμως δεν χάνουν το χρόνο τους και μιλούν για εμάς, αναφέρονται πάλι λοιπόν σε καταστάσεις και σε πράγματα τα οποία μπορεί να έχουν συμβεί μπορεί και όχι μόνο και μόνο για να έχουν ακόμη μία φορά την ευκαιρία και το βήμα να ασχοληθούν μαζί τους τα site, τα blogs αλλά και ο κόσμος. Επειδή μου έχετε στείλει πάρα μα πάρα πολλά μηνύματα θα ήθελα να τοποθετηθώ. Άνθρωποι οι οποίοι υπήρξαν μέσα σε ριάλιτι, είχαν λόγο και υπόσταση και μάλιστα έχουν πληρωθεί και για αυτό, διαψεύδουν τον ίδιο τους τον εαυτό τόσο καιρό. Επέμεναν, έβγαιναν μετά σε εκπομπές, ισχυρίζονταν πράγματα τα οποία έθιγαν οικογένειες, σπίτια, ανθρώπους, γυναίκες, άντρες, πόσα άτομα μαζί...» είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν χάνουν χρόνο και στιγμή! Έχουν εθιστεί τόσο πολύ με το κομμάτι της δημοσιότητας που για ακόμη μία φορά αναφέρουν το όνομά μου και μάλιστα με χαρακτηρίζουν με πάρα πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς... ακόμα και με το γεγονός ότι χειροδίκησα κιόλας. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσω για προσωπικότητες και για τέτοιους ανθρώπους. Πραγματικά είναι μόνο για λύπηση, μόνο αηδία μου προκαλούν και νομίζω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να μπει ένα τέλος. Ειλικρινά σας το λέω, είναι μέχρι να πάρω και άλλες ανάποδες και να αρχίσω να δημοσιεύω διαλόγους, να αρχίσω να δημοσιεύω μηνύματα, τηλέφωνα και πράγματα τα οποία μπορεί να μου έχουν πει. Τόσο καιρό κρατάω τόσο πολύ χαμηλό προφίλ γιατί έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι και πάνω από όλα να σέβομαι τον εαυτό μου. Όσοι δεν μπορείτε να σεβαστείτε ούτε τον εαυτό σας, μη μιλάτε για εμάς γιατί γιατί ειλικρινά ως εδώ... μέχρι εδώ! Έχω κάνει πάρα πολλή υπομονή, έχω χειριστεί μία κατάσταση πάρα πολύ άσχημη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά εδώ θα μπει μία τέλεια γιατί μετά από αυτό θα μιλήσουν άλλοι και όχι εγώ».

Survivor 5: Η... ανταπάντηση του Εμμανουήλ

Ο Κωνσταντίνος της απάντησε μέσω Instagram stories: «Και με τη δική μου σειρά θα ήθελα να απαντήσω σε αυτό το αμόρφωτο και κακομαθημένο θρασύτατο κοριτσάκι ότι αν δεν είχα ασχοληθεί έστω και λίγο μαζί της δεν θα είχε πάρει ούτε το 1% από τη δημοσιότητα. Δουλεύω 20 χρόνια μέσα στην τηλεόραση…Είμαι επαγγελματίας και δεν τη βλέπω καν επίσης όποιος παίκτης λέει κάτι αρνητικό για το συγκεκριμένο κοριτσάκι και το συγκεκριμένο σύντροφο αρχίζει να απειλεί μονίμως τους πάντες… επίσης λέει ότι της στείλαν στο προφίλ της τα story μου. Θα ήθελα να πω ότι έχει φτιάξει τουλάχιστον 15-20 προφίλ όπου μπαίνει και βλέπει μόνη της τα δικά μου story και επίσης θα ήθελα να μάθω στο αμόρφωτο κοριτσάκι ότι όταν με ρωτούν δημοσιογράφοι ερωτήσεις εγώ ως Κωνσταντίνος Εμμανουήλ θα απαντάω πάντα με την αλήθεια μου».

Και πρόσθεσε: «Όσο και να μην αρέσει σε αυτό το αμόρφωτο κοριτσάκι εγώ θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου και δεν έχω καμία ανάγκη να ασχολούμαι. Και για να κλείσει το θέμα που θα ήθελα να πω ότι εγώ θα ανεβάζω οτιδήποτε γράφουν τα site για εμένα όλες τις απαντήσεις που έχω δώσει και τις ερωτήσεις που έχω δεχτεί και αν το συγκεκριμένο κοριτσάκι το κάνω λίγο ακόμα γνωστό δεν πειράζει ο Κωνσταντίνος Εμμανουηλ έχει ράμματα για τη γούνα σας για αυτό σσς..».

Video Credits: Protothema.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share