Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τρελά ερωτευμένη έναν χρόνο μετά το τέλος του Survivor 4 η Έλενα Κρεμλίδου - Η «καυτή» φωτογραφία με το σύντροφό της

Το πλάνο... τα λέει όλα

13 Αυγούστου 2022 14:22
Τρελά ερωτευμένη έναν χρόνο μετά το τέλος του Survivor 4 η Έλενα Κρεμλίδου - Η «καυτή» φωτογραφία με το σύντροφό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Έλενα Κρεμλίδου φαίνεται πως είναι τρελά ερωτευμένη, με την ίδια να μην κρύβει τα αισθήματά της, παρουσιάζοντας την νέα της σχέση μέσα από τα social media.

Αυτή την περίοδο, η influencer και πρώην παίκτρια του Survivor απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Χαλκιδική παρέα με τους φίλους της και όχι μόνο, αφού μαζί της βρίσκεται και ο σύντροφός της.

Παρότι η ίδια προσπαθεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, τελικά, δεν κατάφερε να αντισταθεί και δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να φιλά τρυφερά στο στόμα τον αγαπημένο της, χωρίς όμως να αποκαλύπτεται το πρόσωπό του.

«Δεν είμαι τυχερή, είμαι ευλογημένη», ήταν το σχόλιο με το οποίο η Έλενα Κρεμλίδου συνόδευσε τη φωτογραφία της, με την ίδια πρόσφατα να απαντά και για το ροζ βίντεό της.

Έλενα Κρεμλίδου νέα σχέση

Αποκάλυψη για τις ομάδες του Survivor All Star από Κρεμλίδου και Σοφιάννα - Έτσι χωρίζονται!

Survivor All Star: Καλεσμένη στην εκπομπή της Έλενας Κρεμλίδου στο youtube βρέθηκε προ ημερών η Σοφιάννα Αβραμάκη και οι δύο κοπέλες μίλησαν για την εμπειρία τους στο Survivor, ενώ απάντησαν και σε διάφορες ερωτήσεις του κοινού.Η Σοφιάννα μάλιστα έκανε και μία αποκάλυψη για όσα θα δούμε στον επόμενο κύκλο!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share