Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Έξω φρενών ο Στάθης Σχίζας - «Τα λεφτά που μου τρώει η Παναγιώταρου...»

Το «ξέσπασμα» του νικητή του ριάλιτι επιβίωσης

10 Αυγούστου 2022 11:11
Survivor 5: Έξω φρενών ο Στάθης Σχίζας - «Τα λεφτά που μου τρώει η Παναγιώταρου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξω φρενών εμφανίστηκε ο Στάθης Σχίζας, με τον νικητή του Survivor 5 να «ξεσπά» δικαιολογημένα στα social media απέναντι σε όσους κατηγορούν τον ίδιο και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τις χλιδάτες διακοπές τους.

Ο επιχειρηματίας, που βρέθηκε και στο πλευρό της πεθεράς του, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και με μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, απάντησε σε όσους θίγουν τον ίδιο και τη σύντροφο του στα social media για τις διακοπές τους και σχολιάζουν τη σχέση με την κόρη του.

Survivor 5: Το «ξέσπασμα» του Στάθη Σχίζα

«Καλησπέρα σας και εύχομαι να περνάτε καλά! Βλέπω διάφορα κακοπροαίρετα σχόλια που γράφετε ορισμένοι χωρίς να ξέρετε και χωρίς να σας πέφτει λόγος. Κακώς μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία να απολογηθώ για το τι κάνω μόνο και μόνο γιατί προσβάλλομαι από κάποια σχόλια και εγώ και η σύντροφος μου. Αρχικά λέτε μερικοί για τις χλιδάτες διακοπές χιλιάδων ευρώ και τα χρήματα που μου τρώει η Αλεξάνδρα. Δευτερευόντως αναφέρετε το ότι δεν κάνω διακοπές με το παιδί μου χωρίς να ξέρετε τι συμβαίνει στο σπίτι του κάθε ανθρώπου το οποίο είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα… Αν παρατηρήσατε η κόρη μου δεν ήρθε στον τελικό… Αν σκεφτείτε λίγο καλύτερα θα βρείτε και τις απαντήσεις. Πρώτον το έπαθλο δεν το έχω πάρει ακόμα και θα αργήσω να το πάω κιόλας όπως κάθε χρόνο καθυστερεί αρκετά.

Το τι θα κάνω το έπαθλο ή μέρος αυτού, εγώ μιλάω με πράξεις και όχι με κουβέντες και θα το δείτε όταν έρθει η ώρα. Δεύτερον ότι βλέπετε από αυτά τα πανάκριβα ξενοδοχεία, όπως λέτε το τονίζω μερικοί αυτή την περίοδο, είναι συνεργασίες διαφήμισης με τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία αλλά αν είστε λίγο πιο παρατηρητικοί και όχι κακοπροαίρετοι θα το είχατε καταλάβει. Τρίτον δεν δήλωσα ποτέ ότι είμαι άνεργος. Είμαι ενεργός επιχειρηματίας τα τελευταία περίπου 10 χρόνια και με την βοήθεια του Θεού πάνε όλα καλά. Και το τελευταίο, η Αλεξάνδρα είναι και αυτή επιχειρηματίας και έχει τα δικά της χρήματα. Είναι ανεξάρτητη, δεν έχει και δεν είχε ποτέ ανάγκη κανέναν Στάθη να φάει χρήματα. Είναι μια άξια κοπέλα, έχει καταφέρει αρκετά πράγματα τα οποία εσείς δεν τα ξέρετε και ούτε υπάρχει λόγος να τα μάθετε», έγραψε ο Στάθης Σχίζας.

Στάθης Σχίζας ξέσπασμα

Στάθης Σχίζας ανάρτηση

Στάθης Σχίζας αντίδραση

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share