Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκάρει ο Γιώργος Ασημακόπουλος: «Ήταν πολύ δύσκολο για ένα παιδί 18 ετών...»

Όσα εξομολογήθηκε για το ξεκίνημα του

8 Αυγούστου 2022 20:51
Σοκάρει ο Γιώργος Ασημακόπουλος:  «Ήταν πολύ δύσκολο για ένα παιδί 18 ετών...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο, ο Γιώργος Ασημακόπουλος αναφέρθηκε από καρδιάς στα μαθήματα ζωής που πήρε από την οικογένεια του.

Δείτε επίσης: Survivor 4: Ο «βουβός» πόνος του Γιώργου Ασημακόπουλου στο παιχνίδι - «Έχω ζήσει αυτό τον Γολγοθά και ξέρω πόσο υποφέρει...»

Η καλή σχέση που έχεις με τη μητέρα σου επηρέασε και τον τρόπο που φέρεσαι στις γυναίκες;

Ναι, εννοείται. Η μητέρα μου είναι μια νέα και σύγχρονη γυναίκα, που αγαπάει τις γυναίκες και δεν νιώθει, ούτε λειτουργεί ανταγωνιστικά μαζί τους κι αυτό το θεωρώ μεγαλόψυχο. Είναι κάτι που επίσης έμαθε σε εμένα και τους αδελφούς μου, να μη λειτουργούμε ανταγωνιστικά αλλά να βασιζόμαστε στις δικές σας δυνάμεις χωρίς να κοιτάμε τι κάνει ο άλλος

Γιώργος Ασημακόπουλος survivor

Ποιο είναι το καλύτερο μάθημα ζωής που σας έδωσαν οι γονείς σας;

Να σεβόμαστε τον συνάνθρωπο μας είτε είναι Έλληνας είτε ξένος, μικρός ή μεγάλος, φτωχός ή πλούσιος. Χριστιανός ή αλλόθρησκος, με όποια σεξουαλική ταυτότητα κι αν έχει. Το δεύτερο που μου έμαθαν είναι η αξία της δουλειάς. Έπρεπε να δουλέψω, να προσπαθήσω και να κοπιάσω για να έχω όσα επιθυμώ. Ξεκίνησα να εργάζομαι στα 16 μου στα καταστήματα των γονιών μου.

Στα 18 μου πήρα την απόφαση και το ρίσκο να μετακομίσω από την Πάτρα στην Αθήνα – μόνος μου και άγνωστος μεταξύ αγνώστων – για να βρω μαγαζί. Έπειτα από λίγο καιρό κατάφερα να ανοίξω το πρώτο μου μαγαζί στη Γλυφάδα, το οποίο ήταν και το πρώτο Sandy Kosta στην Αθήνα. Δεν συμφωνείς ότι ήταν κάτι πολύ δύσκολο και ριψοκίνδυνο οικονομικά για ένα παιδί 18 ετών; Α, και κάτι ακόμα που μου έμαθαν οι γονείς μου είναι να βοηθάω όπου και όπως μπορώ.





 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share