Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Ξέσπασε η Ασημίνα Χατζηανδρέου - «Κοιτάξτε λίγο τις ζωούλες σας»

H δημοσίευση της πρώην παίκτριας του Survivor

8 Αυγούστου 2022 11:24
Survivor 5: Ξέσπασε η Ασημίνα Χατζηανδρέου - «Κοιτάξτε λίγο τις ζωούλες σας»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor 5: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αμέσως μετά το τέλος του Survivor επέστρεψε στην Ελλάδα και στην αγκαλιά του αγαπημένου της Χρήστου Δάντη.

Ο τραγουδιστής και η παίκτρια που έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης είναι ζευγάρι εδώ και περίπου δύο χρόνια. Μάλιστα το φετινό καλοκαίρι και ύστερα από σχεδόν έξι μήνες απόστασης, το ζευγάρι απολαμβάνει τις διακοπές του, ενώ η Ασημίνα Χατζηανδρέου ακολουθεί τον Χρήστο Δάντη σε αρκετές από τις προγραμματισμένες του εμφανίσεις.

Αυτή τη φορά η πρώην παίκτρια του Survivor μέσα από μία δημοσίευσή της στο Instagram απάντησε εμμέσως σε διάφορα σχόλια για την προσωπική της ζωή, αναδημοσιεύοντας τη φράση που πριν από λίγες μέρες είχε αναρτήσει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Το να κάνεις τον δικαστή στις ζωές των άλλων, είναι η τέλεια δικαιολογία για να μην αναλύεις τη δική σου», είχε γράψει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, με την Ασημίνα Χατζηανδρέου να συμπληρώνει: «Άντε παιδιά κοιτάξτε λίγο τις ζωούλες σας».

 Ξέσπασε η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Survivor 5: Το «πεταμένο» μαγιό της Βρισηίδας και το «καρφί» στην Ασημίνα - «Μην ανοίξω το στόμα μου για...» (photo)

Survivor 5: Αυτό το καλοκαίρι η Βρισηίδα Ανδριώτου κάνει θραύση στα κοινωνικά δίκτυα, είτε είναι μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα, είτε είναι μόνη της.

Αυτή την φορά βρίσκεται στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής σε ένα πολυτελέστατο resort όπου απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα, χωρίς φυσικά την παρουσία του καλού της, ο οποίος την ίδια ώρα φωνάζει παίχτες απο το φετινό Survivor στο φαρμακείο του στο Κερατσίνι.

Εκεί που η Βρισηίδα πόζαρε και αναστέναζαν οι Θεσσαλονικείς μαζί της, τσούπ πετάει και το πάνω μέρος απο το μαγιό της στο νερό! Αυτό δεν το άφησε να πέσει έτσι η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία με ένα σχόλιο της θέλησε να τρολάρει την φίλη της απο το παιχνίδι.

Αλληλοκαρφώματα με την Ασημίνα είχε η Βρισηίδα

asixatz_ Εμ φίλε να σου πω σου έφυγε το μαγιό ????????‍♀️, έγραψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για να πάρει την απάντηση καρφί απο την Βρισηίδα η οποία της έγραψε.

vrisiida_andrio @asixatz_ χαχαχαχα???? μην ανοίξω το στόμα μου για τον Άγιο Δομήνικο????
Και εγώ Σ´αγαπώ ❤️

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share