Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Ποιος Σχίζας; Ο νεαρός επιχειρηματίας που είχε «κλέψει» την καρδιά της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου προτού ερωτευτούν

Λίγο μετά το διαζύγιο με τον Γιαννόπουλο...

4 Αυγούστου 2022 11:14
Survivor 5: Ποιος Σχίζας; Ο νεαρός επιχειρηματίας που είχε «κλέψει» την καρδιά της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου προτού ερωτευτούν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι σήμερα τρελά ερωτευμένη με τον Στάθη Σχίζα και δεν το κρύβει σε καμία περίπτωση, με το ζευγάρι να περνά ξέγνοιαστες στιγμές μετά την νίκη του επιχειρηματία στο Survivor 5, όντες μέχρι και... σχεδόν γυμνοί στο κρεβάτι τους σε ένα ιδιαίτερο στιγμιότυπο.

Η Αλεξάνδρα, νωρίτερα, είχε πάρει διαζύγιο με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο και, πριν από τον Σχίζα, φαίνεται ότι δέχθηκε ξανά τα βέλη του φτερωτού θεού, αν και δεν επιβεβαίωνε απολύτως τίποτα.

Ο έρωτας που τη βρήκε... στην φάρμα

Μάλιστα, ο έρωτας για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φαίνεται ότι προέκυψε μέσα από τη Φάρμα, όπου εμφανίστηκε για λίγο καιρό, αλλά πρόλαβε να έρθει κοντά με ένα συμπαίκτη της. Ο λόγος για τον Βασίλη Μαντζουράνη.

Βασίλης Μαντζουράνης Φάρμα

Οι δυο τους, μάλιστα, απολάμβαναν στη συνέχεια τις εξόδους τους στην Αθήνα μακριά από τα φλας των φωτογράφων. Και έδειχναν πάρα πολύ ερωτευμένοι.

Δεν πέρασε πολύς καιρός, πάντως, και λίγο αργότερα γνώρισαν, με την Αλεξάνδρα στη συνέχεια να βιώνει τον έρωτα, που ήταν προορισμένη να ζήσει με τον Στάθη.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share