Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 5 - Έξαλλη η Μαρία Αντωνά: «Χαμήλωσε μπάλα γιατί θα το ανοίξω» (photo)

Γιατί τα πήρε η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη;

3 Αυγούστου 2022 11:32
Survivor 5 - Έξαλλη η Μαρία Αντωνά: «Χαμήλωσε μπάλα γιατί θα το ανοίξω» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον εκνευρισμό της έβγαλε μέσω ενός story στο Instagram η Μαρία Αντωνά, η οποία ζήτησε από κάποιον να χαμηλώσει την μπάλα.

Δείτε επίσης: Survivor 5 - Άρης Σοϊλέδης: Αποκαλύπτει ποια ήταν η πιο άδικη αποχώρηση στο Survivor – Πόσα κιλά έχασε

Η δημοσιογράφος, ραδιοφωνική παραγωγός και DJ, που είχε βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας για την αντίδρασή της στο άκουσμα του νικητή του Survivor 5, ο οποίος δεν ήταν ο σύντροφος της, Άρης Σοϊλέδης, έστειλε ένα αιχμηρό μήνυμα σε συγκεκριμένη... διεύθυνση, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τον παραλήπτη.

«Μαγκιά είναι να σέβεσαι τον εαυτό σου, εσείς που νομίζετε ότι δεν ξέρουμε… ξέρουμε αλλά δεν μιλάμε… από επιλογή… χαμήλωσε μπάλα γιατί θα το ανοίξω #φελάκια», έγραψε η Μαρία Αντωνά, η οποία συνόδευσε το κείμενο με μία φωτογραφία της μέσα από το αυτοκίνητο.

ανάρτηση μαρίας αντωνά

Survivor 5: Για αυτούς είναι η ζωή - Μέσα στη χλίδα Σοϊλέδης και Αντωνά στη Μύκονο

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά περνάνε μαζί ένα ρομαντικό καλοκαίρι, αφού έκαναν πολύ καιρό υπομονή χωριστά ο ένας από τον άλλον και έτσι αναπληρώνουν το κενό, με τα ταξίδια, εξόδους και πιο προσωπικές στιγμές.

Το βράδυ της Πέμπτης 28/7 βρέθηκαν μαζί στη Μύκονο, σε μία ανεπανάληπτη συναυλία, που έδωσε εκεί ο Αντώνης Ρέμος. Οι φωτογραφίες τους στα social media ήταν μία και μία και σε όλους έδειχναν το πόσο πολύ διασκέδαζαν σε αυτή την ερωτική βραδιά. Φυσικά δεν ήταν το μόνο ζευγάρι, καθώς ''τα έσπασαν'' ανάμεσα και σε άλλες εκλεκτές παρουσίες.

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά πήγαν στη συναυλία του Ρέμου στη Μύκονο

Survivor 5: Για αυτούς είναι η ζωή - Μέσα στη χλίδα Σοϊλέδης και Αντωνά στη Μύκονο

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share