Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 5: Ζήλειες για την Ασημίνα Χατζηανδρέου - Αυτή ήταν η τελευταία σύζυγος του Χρήστου Δάντη με την οποία διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις

Έχουν μαζί και δύο παιδάκια

2 Αυγούστου 2022 12:37
Survivor 5: Ζήλειες για την Ασημίνα Χατζηανδρέου - Αυτή ήταν η τελευταία σύζυγος του Χρήστου Δάντη με την οποία διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Χρήστος Δάντης είναι σήμερα ευτυχισμένος σε μια όμορφη σχέση με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, που έγινε γνωστή μέσα από το Survivor 5, με τον τραγουδιστή νωρίτερα να μετρά τέσσερις γάμους και τελευταία φορά να χωρίζει το 2017, με την πρώην παίκτρια του ριάλιτι επίσης να έχει μια σχέση προτού τον γνωρίσει.

Συγκεκριμένα, το 2013 είχε παντρευτεί τη Σοφία Βουτσίνου, με την οποία μάλιστα έκανε και δύο παιδιά, την Μαριζέτα και τον Σήφη. Πέντε χρόνια αργότερα, όμως, χώρισαν μετά από 4 χρόνια γάμου, και ο τραγουδιστής αποκάλυψε τον λόγο του διαζυγίου τους στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Ο λόγος του... πολιτισμένου χωρισμού

Όλα ξεκίνησαν όταν η οικοδέσποινα του «Eπιτέλους SK» τον ρώτησε ευθέως γιατί δεν μπορεί να στεριώσει σε έναν γάμο ενώ έχει όλα τα προσόντα.

Τότε ο Χρήστος Δάντης αναφέρθηκε στον τελευταίο του γάμο, λέγοντας: «Θεωρώ ότι με τη γυναίκα μου, χαθήκαμε στη μετάφραση. Δεν κατάφερε να εξηγήσει ο ένας στον άλλον τι τον ενοχλεί. Έχουμε όμως μια πολύ όμορφη σχέση. Χάνεσαι, η πορεία της ζωής σε κάνει να χάνεις τη μπάλα. Αφήνεις κάποια πράγματα πίσω, ίσως παραμελείς τον άλλον και ο άλλος εκφράζει το παράπονο του με άσχημο τρόπο και τελικά κάτι που μοιάζει ιδανικό δεν στεριώνει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share