Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Survivor 5 - Άρης Σοϊλέδης: Αποκαλύπτει ποια ήταν η πιο άδικη αποχώρηση στο Survivor – Πόσα κιλά έχασε

Τι εξομολογήθηκε;

31 Ιουλίου 2022 20:18
Survivor 5 - Άρης Σοϊλέδης: Αποκαλύπτει ποια ήταν η πιο άδικη αποχώρηση στο Survivor – Πόσα κιλά έχασε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O Άρης Σοϊλέδης, που ήταν φιναλίστ στον μεγάλο τελικό του Survivor 5, με νικητή τον Στάθη Σχίζα, έχει πλέον επιστρέψει στην καθημερινότητά του μετά από τόσους μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

Δείτε επίσης: Survivor 5 - Ξεσπά ο Άρης Σοϊλέδης: «Όλα τα έλεγαν πίσω από την πλάτη μου»

Ο ποδοσφαιριστής, πρόσφατα, πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου απάντησε σε ερωτήσεις του κόσμου σχετικά με την παρουσία του στο ριάλιτι.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, ένα ακόλουθός του τον ρώτησε πόσα κιλά έχασε στο Survivor. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι έφυγε πιο αδύνατος κατά 8 κιλά από το παιχνίδι.

Survivor 5 - Άρης Σοϊλέδης κιλά

Παράλληλα, μια από τις ερωτήσεις που δέχθηκε στα social media ο φιναλίστ του Survivor αφορούσε και την πιο άδικη κατά τη γνώμη του αποχώρηση από το παιχνίδι.

Σύμφωνα με όσα απάντησε ο Σοϊλέδης, η πιο άδικη αποχώρηση από το παιχνίδι ήταν αυτή του Λάμπρου Κωνσταντάρα ο οποίος κατά τη γνώμη του δεν θα έπρεπε να είχε αποχωρήσει τόσο νωρίς από το Survivor.

Survivor 5 - Άρης Σοϊλέδης άδικη αποχώρηση

Survivor 5: Για αυτούς είναι η ζωή - Μέσα στη χλίδα Σοϊλέδης και Αντωνά στη Μύκονο

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά περνάνε μαζί ένα ρομαντικό καλοκαίρι, αφού έκαναν πολύ καιρό υπομονή χωριστά ο ένας από τον άλλον και έτσι αναπληρώνουν το κενό, με τα ταξίδια, εξόδους και πιο προσωπικές στιγμές.

Το βράδυ της Πέμπτης 28/7 βρέθηκαν μαζί στη Μύκονο, σε μία ανεπανάληπτη συναυλία, που έδωσε εκεί ο Αντώνης Ρέμος. Οι φωτογραφίες τους στα social media ήταν μία και μία και σε όλους έδειχναν το πόσο πολύ διασκέδαζαν σε αυτή την ερωτική βραδιά. Φυσικά δεν ήταν το μόνο ζευγάρι, καθώς ''τα έσπασαν'' ανάμεσα και σε άλλες εκλεκτές παρουσίες.

Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά πήγαν στη συναυλία του Ρέμου στη Μύκονο

Survivor 5: Για αυτούς είναι η ζωή - Μέσα στη χλίδα Σοϊλέδης και Αντωνά στη Μύκονο


 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share