Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5: Παντρεύτηκαν 7 χρόνια πριν γεννηθεί η Ασημίνα Χατζηανδρέου - Η πασίγνωστη Ελληνίδα που ήταν η πρώτη γυναίκα του Χρήστου Δάντη

Εκείνη ήταν αγέννητη και ο τραγουδιστής ξεκινούσε για τέσσερις γάμους

29 Ιουλίου 2022 14:42
Survivor 5: Παντρεύτηκαν 7 χρόνια πριν γεννηθεί η Ασημίνα Χατζηανδρέου - Η πασίγνωστη Ελληνίδα που ήταν η πρώτη γυναίκα του Χρήστου Δάντη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Χρήστος Δάντης ζει σήμερα έναν υπέροχο έρωτα με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, το «βουνό» του Survivor 5, με τον κορυφαίο καλλιτέχνη πάντως να έχει απασχολήσει πολλάκις με την προσωπική του ζωή εδώ και δεκαετίες.

Χαρακτηριστικό, άλλωστε, είναι πως έχει ήδη τέσσερα διαζύγια στο ενεργητικό του. Το εντυπωσιακό, μάλιστα, είναι πως ο πρώτος του γάμος έγινε, όταν η Ασημίνα, που τον υπερασπίζεται σε κάθε ευκαιρία, όχι απλά ήταν αγέννητη ακόμη, αλλά έπρεπε να περάσουν άλλα επτά χρόνια για να ανοίξει πρώτη φορά τα μάτια της.

Ο πρώτος γάμος του Δάντη και ο λόγος του διαζυγίου

Σε ηλικία μόλις 26 ετών, το 1992 κι ενώ η Ασημίνα γεννήθηκε το 1999, ο Χρήστος Δάντης κάνει τον πρώτο του γάμο με τη Λίτσα Γιαγκούση τη στιγμή που η καριέρα του βρίσκεται σε συνεχή άνοδο και οι θαυμάστριές του παραληρούν για εκείνον.

«Η πλήρης οικογένεια μου έλειψε και ήταν κάτι που αποζητούσα από πιτσιρικάς είχε πει σε συνέντευξή του.. Στα 24 μου, σε οικονομικό επίπεδο, μπορούσα να ζήσω δύο οικογένειες. Αισθανόμουν σίγουρος και νόμιζα πως είχα μεγαλώσει. Αλλά τελικά δεν είχα» είχε παραδεχτεί ο τραγουδιστής. «Με τη Λίτσα ζήσαμε κάποια χρόνια της νεότητάς μας και είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Διατηρούμε ακόμα επαφές» είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του για την πρώτη του σύζυγο.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share