Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor spoiler 25/07: Αλλαγή πλεύσης από την παραγωγή! Επιστρέφει στο Survivor ο Κρις Σταμούλης

Αποκλειστικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr!

25 Ιουλίου 2022 14:02
Survivor spoiler 25/07: Αλλαγή πλεύσης από την παραγωγή! Επιστρέφει στο Survivor ο Κρις Σταμούλης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Survivor spoiler: Μπορεί οι περισσότεροι να βρίσκονται σε διακοπές και να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα, ξαπλωμένοι σε μια αμμουδιά, αλλά στον ΣΚΑΪ και την παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί κανείς δεν εφησυχάζει, καθώς σκέφτονται τα επόμενα «βήματα» σχετικά με τη διεξαγωγή του επόμενου Survivor.

Η πρόθεση του Τούρκου παραγωγού είναι ξεκάθαρη και δεν είναι άλλη από το να πραγματοποιηθεί η All Star έκδοση του παιχνιδιού. Η τελευταία χρονιά δεν κύλησε ιδανικά στα νούμερα τηλεθέασης, με τη μυθοπλασία να κυριαρχεί, κάτι που έβαλε τον Ατζούν και το σταθμό του Φαλήρου σε σκέψη σχετικά με το αν θα προβληθεί το ριάλιτι και του χρόνου, ή θα γίνει πρώτα ένα μικρό διάλειμμα, ώστε να επανέλθει τη μεθεπόμενη σεζόν πιο δυναμικά, όπως έγινε μεταξύ του τρίτου και του τέταρτου κύκλου, με την εκλογική αυτήν χρονιά να δίνει επιπλέον κίνητρο για την υλοποίηση αυτού του σεναρίου.

Survivor spoiler: Η λογική της επιλογής Σταμούλη

Η παραγωγή, μάλιστα, αλλάζει τρόπο σκέψης και ως προς τους παίκτες, που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν στο Survivor All Star. Στην αρχή σκέφτηκε τους κορυφαίους των κορυφαίων αγωνιστικά, παρασκηνιακά αλλά και βάσει της απήχησης στο κοινό, αλλά μετά την κατηγορηματική άρνηση του Γιώργου Αγγελόπουλου, έχει αρχίσει να προσεγγίζει τον νέο κύκλο με διαφορετικό τρόπο.

Στο πλαίσιο αυτό, επιθυμεί πια να εντάξει στο Survivor All Star περισσότερους παίκτες, που ήξεραν πώς να προκαλέσουν ίντριγκα και να κάνουν... πιπεράτες αποκαλύψεις στις κάμερες. Κι ένας εξ αυτών είναι και ο Κρις Σταμούλης, τον οποίο η παραγωγή τελευταία πλησίασε.

Ο δικηγόρος του Survivor 4 έχει τονίσει πολλές φορές, ότι θα ήθελε να γυρίσει στον Άγιο Δομίνικο, και κανείς δεν ξεχνά το περιστατικό, όπου είχε απομακρυνθεί με τον Αλέξη Παππά από την παραλία και πήγαν σε ένα ξενοδοχείο κοντά στην ερημιά των παικτών. Ένας τέτοιος χαρακτήρας δε μένει αδιάφορος και η παραγωγή τον άφησε με υποσχέσεις, ζητώντας του πρώτα να περιμένει για το τι θα γίνει με άλλες περιπτώσεις παικτών και θα ειδοποιηθεί αναλόγως.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share