Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5: "Ήμασταν με τη Σταυρούλα..." - Η αποκάλυψη του Στάθη Σχίζα που δεν γνώριζε κανείς

Όλα όσα είπε για τη συμπαίκτρια και φίλη του

23 Ιουλίου 2022 13:32
Survivor 5:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στάθης Σχίζας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «7 μέρες tv» και ανέφερε πώς ένιωσε τη στιγμή που ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του ως νικητής του Survivor 5, ενώ αποκάλυψε τι ήταν αυτό που του είπε η Σταυρούλα πριν τον μεγάλο τελικό. Ο νικητής του φετινού Survivor απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη σχέση του με τον Άρη Σοϊλέδη.

Οι δηλώσεις του Στάθη Σχίζα μετά τη νίκη του

Πώς νιώσατε τη στιγμή της ανακοίνωσης του ονόματος σας από τον Γιώργο Λιανό;

Δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να περιγράφει αυτήν τη στιγμή και να είναι ακριβής ως προς τα συναισθήματα. Είναι η αποπληρωμή για τόσους μήνες κούρασης και ταλαιπωρίας που έχεις τραβήξει.

Ταυτόχρονα ένιωσα τεράστια ευγνωμοσύνη και υποχρέωση απέναντι στον κόσμο που μου έδωσε τη δυνατότητα να βρίσκομαι στον τελικό και τελικά μου χάρισε και τη νίκη. Σε αυτόν τα οφείλω όλα. Είμαι ευλογημένος που έζησα όλο αυτό το ταξίδι.

Οι τελευταίες ημέρες σας στο παιχνίδι είχαν μεγάλες εναλλαγές συναισθημάτων. Από τον τραυματισμό σας στην τελευταία αποχώρηση, αυτήν της Σταυρούλας, και μετά στον ημιτελικό, στον τελικό και στη νίκη. Πώς το ζήσατε όλο αυτό;

Η αλήθεια είναι ότι από όταν μείναμε πέντε μέσα στο παιχνίδι, όταν αποχώρησε ο Νίκος Γιάννης και ήμασταν με τη Σταυρούλα απέναντι στα τρία άλλα παιδιά, ξέραμε ότι, αν δεν παίρναμε μια ασυλία, θα βρισκόμασταν και οι δύο υποψήφιοι.

Δεν τα καταφέραμε, κι έτσι, από εκεί που στη ζωή μου προστατεύω τους φίλους μου, βρέθηκα αντίπαλος με τη Σταυρούλα. Αυτό δεν το ήθελα σε καμία περίπτωση. Η Σταυρούλα - είναι φίλη μου και ονειρευόμουν να ήμαστε μαζί στο Γαλάτσι γιατί το άξιζε και εκείνη πάρα πολύ.

Αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Φυσικά, δεν ήξερα αν θα προχωρούσα. Από κάποιο σημείο και μετά, δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Με την αξία μας φτάσαμε όλοι εκεί που φτάσαμε.

Survivor 5: 'Ήμασταν με τη Σταυρούλα...' - Η αποκάλυψη του Στάθη Σχίζα που δεν γνώριζε κανείς

Υπήρξε στιγμή που μέσα σας πιστέψατε στη νίκη;

Στον τελικό, πριν ανακοινώσει ο Γιώργος το όνομα, ήμουν 50-50. Έλεγα μέσα μου «50% να είναι ο Άρης και 50% να είμαι εγώ». Δεν είχαμε επίγνωση τι γινόταν έξω, δεν ξέραμε αν ο κόσμος στήριζε περισσότερο εμένα ή τον Άρη.

Απομονωμένοι ήμασταν. Με τον κόσμο ήρθαμε σε επαφή μετά από τόσους μήνες στο Γαλάτσι. Άκουγα έντονα το όνομά μου από πίσω, άκουγα όμως έντονα και το όνομα του Άρη. Ποτέ δεν πίστεψα ούτε ότι θα έχανα το έπαθλο, ούτε ότι θα το έπαιρνα.

Την ώρα των πανηγυρισμών, η Σταυρούλα σας αγκάλιασε και σας είπε «Τι σου είπα πριν;». Τι ήταν αυτό;

Στον Άγιο Δομίνικο είχαμε ένα τάβλι, που είχαμε πει ότι θα το πάρει ο νικητής. Της Σταυρούλας της άρεσε πολύ το τάβλι και, όταν ήμασταν ακόμη στο νησί, της είχα πει ότι αν κέρδιζα εγώ, θα της το έδινα. Σε ένα διάλειμμα του τελικού κατέβηκε να με χαιρετήσει και μου είπε «Μην ξεχάσεις να φέρεις το τάβλι!». Εννοείται ότι θα της το δώσω».

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share