Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποιά Αλεξάνδρα Παναγιώταρου; Αυτή η γυναίκα έχει κλέψει τη καρδιά του Στάθη Σχίζα (video)

Το ομολόγησε ο ίδιος

22 Ιουλίου 2022 13:11
Ποιά Αλεξάνδρα Παναγιώταρου; Αυτή η γυναίκα έχει κλέψει τη καρδιά του Στάθη Σχίζα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγος καιρός έχει περάσει από τότε που το Survivor 5 έριξε αυλαία καθώς μεγάλος νικητής του ριάλιτι επιβίωσης αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας. Ο ίδιος ανυπομονούσε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που στο παιχνίδι είχε αναφέρει την αγαπημένη του κόρη όπου της έχει τεράστια αδυναμία.

Πλέον, ο ίδιος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media μιας και απολαμβάνει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές δραστηριότητες από την καθημερινότητά του (δείτε εδώ ποιες αλλαγές έκανε στο προφίλ του). Μπορεί ο ίδιος πριν από λίγες ημέρες να την είχε δει μόνο για δυο ημέρες καθώς είχε πάει διακοπές με την μητέρα της, ωστόσο πλέον και οι δυο είναι αχώριστοι.

Συγκεκριμένα, ο Στάθης Σχίζας θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε: «Η δική μου Survivor». Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω η ομοιότητά τους είναι αρκετά φανερή παρά το γεγονός πως η μικρή φοράει την χαρακτηριστική μπαντάντα από το Survivor.

Η τρυφερή ανάρτηση του Στάθη Σχίζα με την κόρη του

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share