Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Survivor 5 - «Αγαθιάρης» ο Στάθης Σχίζας για Άρη Σοϊλέδη: «Αυτό φάνηκε και στον τελικό»

Τι αποκάλυψε;

18 Ιουλίου 2022 15:43
Survivor 5 - «Αγαθιάρης» ο Στάθης Σχίζας για Άρη Σοϊλέδη: «Αυτό φάνηκε και στον τελικό»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στάθης Σχίζας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «7 μέρες tv» και τη Νιόβη Καραπιπέρη. Ο νικητής του φετινού Survivor 5 απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τη σχέση του με τον Άρη Σοϊλέδη.

Δείτε επίσης: Survivor 5 - Παραδομένος στην Παναγιώταρου ο Σχίζας: Το σημάδι στο κορμί του για χάρη της & το ενδεχόμενο γάμου!

Με τον Άρη ήσασταν από την αρχή σε αντίπαλα στρατόπεδα. Παρ’ όλα αυτά, στον τελικό σάς είδαμε αγκαλιασμένους.

Στάθης Σχίζας Άρης Σοϊλέδης

Με τον Άρη δεν είχαμε ποτέ κόντρα μέσα στο παιχνίδι. Είχαμε πάντα το θεμιτό ανταγωνισμό που υπάρχει μόνο μέσα στα αγωνίσματα. Δεν ήμασταν κολλητοί, αλλά υπήρχε εκτίμηση ανάμεσά μας, ποτέ δεν είχαμε κάτι να χωρίσουμε. Κι αυτό φάνηκε και στον τελικό. Είναι ένας πάρα πολύ άξιος παίκτης και έφτασε δίκαια εκεί που έφτασε. Απλώς ο κόσμος ψήφισε λίγο παραπάνω εμένα. Είμαστε και οι δύο νικητές.

Ισχύει ότι, φεύγοντας από το νησί, ξεχνάς τις κόντρες και όλα τα άσχημα που μπορεί να έχουν γίνει;

Φεύγοντας από το παιχνίδι, θυμάσαι μόνο τα καλά που σου έχει προσφέρει, κι έχει πάρα πολλά καλά. Τα κακά είναι καλά και πρέπει πάντα να τα πετάς από τη ζωή σου, είναι περιττές πληροφορίες. Εγώ κρατώ μόνο τα όμορφα που έζησα εκεί και τα μαθήματα ζωής που πήρα, γιατί το Survivor είναι ένα πανεπιστήμιο. Βγήκα κερδισμένος ως άνθρωπος από αυτό το παιχνίδι και τα άσχημα δεν τα θυμάμαι καν. Δεν με ενδιαφέρει να τα θυμηθώ.

Survivor 5 - Κόλαφος ο Τάκης Καραγκούνιας: «Ο Άρης Σοϊλέδης με απείλησε off camera, με έλεγε "μπατίρη"» - Το «καρφί» για την Αντωνά (Video)

Ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε στην κάμερα του «Open Weekend» για το Survivor 5 και αποκάλυψε τα πάντα για τη σχέση του με τον Σοϊλέδης, ενώ δε δίστασε να καρφώσει τη στάση της Μαρίας Αντωνά.

Δείτε επίσης: Survivor 5 - Σπύρος Μαρτίκας: «Με στεναχωρεί που…» – Αποκαλύψεις για την Βρισηίδα Ανδριώτου (Video)

«Ο Άρης Σοϊλέδης είναι από τους χειρότερους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας και συνέχισε λέγοντας πως δεχόταν bullying. Ακόμα, αναφέρθηκε στον Στάθη Σχίζα, στην κόρη του, αλλά και στη σχέση του με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Μάλιστα, ο ίδιος σχολίασε και τη Μαρία Αντωνά, τονίζοντας πως στην προσπάθειά της να βοηθήσει τον αγαπημένο της, δεν του έκανε καλό τελικά.

Δείτε το βίντεο:



 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share