Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

Survivor 5 - Ήρθε δεύτερος ο Χρήστος Δάντης: Με αυτόν τον τραγουδιστή είχε κόλλημα για χρόνια η Ασημίνα Χατζηανδρέου (Video)

Όταν μιλούσε γι' αυτόν στην κάμερα πριν χρόνια...

18 Ιουλίου 2022 11:34
Survivor 5 - Ήρθε δεύτερος ο Χρήστος Δάντης: Με αυτόν τον τραγουδιστή είχε κόλλημα για χρόνια η Ασημίνα Χατζηανδρέου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν μία από τις παίκτριες του Survivor 5, η οποία συζητήθηκε αρκετά από τους τηλεθεατές, τόσο για τη συμπεριφορά της μέσα στο παιχνίδι, όσο και για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη εμφάνιση της Ασημίνας στην τηλεόραση, καθώς, πριν από αρκετά χρόνια είχε κάνει το ντεμπούτο της στην τηλεόραση, μέσα από ένα άλλο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Δείτε επίσης: Survivor 5 - Ερωτοχτυπημένη η Ασημίνα: «Είχα χωρίσει, ήμουν στην Κρήτη και...» - Η επεισοδιακή γνωριμία με τον Δάντη (Video)

Συγκεκριμένα, πριν από εννέα χρόνια, η Ασημίνα Χατζηανδρέου είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά», την οποία παρουσίαζε η Κατερίνα Καραβάτου, ως μέλος του fan club ενός τραγουδιστή.

Ο λόγος για τον Στέλιο Λεγάκη, όπου η 23χρονη σήμερα παίκτρια του Survivor, φαίνεται πως υπήρξε μεγάλη θαυμάστριά του.

Δείτε το βίντεο:

Το άγριο ξέσπασμα του Χρήστου Δάντη για την προσωπική του ζωή

Η Δέσποινα Βανδή παρουσίασε το βράδυ του Σαββάτου 2/7 μέσα από το «Chart Show» τους 30 πιο επιτυχημένους τραγουδοποιούς από το 1995 έως σήμερα. Από αυτή τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος αποτελεί ένας από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της χώρας μας, που έχει γράψει τη δική του ιστορία με τραγούδια του.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Χρήστου Δάντη, προβλήθηκε στο «Chart Show» ένας πίνακας με τα στοιχεία της καριέρας του, όπως τα τραγούδια που έχει γράψει και συνθέσει αλλά και τους δίσκους που έχει κυκλοφορήσει. Παράλληλα, έγινε αναφορά στην προσωπική ζωή του δημοφιλούς καλλιτέχνη, αναφέροντας τον αριθμό των γάμων που έχει κάνει και τα παιδιά που έχει αποκτήσει.

Η αναφορά σε αυτό το κομμάτι της ζωής του ενόχλησε ιδιαίτερα τον Χρήστο Δάντη, ο οποίος ξέσπασε μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram.

ξέσπασμα δάντη chart show

Η αιχμηρή απάντηση του Χρήστου Δάντη

«Το γεγονός ότι στα credits που με αφορούν αναφέρετε τους γάμους μου, σας κάνει όχι μόνο αναξιόπιστους αλλά ρατσιστές. Κατηγοριοποίηση και ρατσισμός λέγεται αυτό. Δηλαδή, εάν ήμουν ομοφυλόφιλος, θα το αναφέρατε ή θα φοβόσασταν τις αντίστοιχες οργανώσεις; Συμπληρώστε τότε, για να είστε ακριβείς ότι έχω σχέση με μια γυναίκα μικρότερη κατά 33 έτη. Κατίνες», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share