Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5 - Ξεσπά η Βρισηίδα Ανδριώτου: Η απάντηση στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να τσακώθηκε άγρια με τον Σπύρο Μαρτίκα (photo)

Μια εικόνα χίλιες λέξεις!

18 Ιουλίου 2022 11:01
Survivor 5 - Ξεσπά η Βρισηίδα Ανδριώτου: Η απάντηση στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να τσακώθηκε άγρια με τον Σπύρο Μαρτίκα (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για έναν μεγάλο καβγά ανάμεσα σε Βρισηίδα Ανδριώτου και Σπύρο Μαρτίκα έκαναν λόγο τις τελευταίες ώρες διάφορα δημοσιεύματα και μάλιστα ότι όλη η Μύκονος άκουσε τις φωνές της πρώην παίκτριας του Survivor 5.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Αυτό τουλάχιστον διατείνεται η ίδια η Βρισηίδα που διέψευσε τις φήμες μέσα από τα insta stories της.

Δείτε επίσης: Survivor: Ερωτευμένα πιτσουνάκια στη Μύκονο - Συνεχίζουν αχώριστοι τις διακοπές τους Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου

Ανέβασε φωτογραφία από άρθρο για τον υποτιθέμενο τσακωμό και στη συνέχεια μηνύματα που της έστειλαν οι followers της για το συμβάν. Όλοι τους έδειξαν να μην πιστεύουν όσα διάβασαν και προέτρεψαν την Βρισηίδα να μην ασχολείται με κακοπροαίρετα σχόλια.

«Τον κόσμο δύσκολα τον κοροϊδεύεις. Λυπάμαι για τα ψέματα που διαδίδετε» σημείωσε χαρακτηριστικά εκείνη.

βρισηίδα Ανδριώτου απάντηση τσακωμός

Survivor 5 - «Λύσσαξε» ο Σπύρος Μαρτίκας: Η νέα αποκάλυψη για τον προκλητικό Άρη Σοϊλέδη

Στο στόχαστρό του έβαλε ακόμα μία φορά τον συμπαίκτη του, Άρη Σοϊλέδη ο Σπύρος Μαρτίκας σε συνέντευξή του στο περιοδικό Hello, στο οποίο μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor 5.

Δείτε επίσης: Survivor 5 - «Κροίσος» ο Σπύρος Μαρτίκας: Το πανάκριβο δώρο που έκανε στην Βρισηίδα Ανδριώτου

Πώς ήταν οι έξι μήνες στο «Survivor»;

Οι πιο δύσκολοι μήνες της ζωής μου, σε αντίξοες, πολύ δύσκολη συνθήκες. Είχα να, αντιμετωπίσω πρώτα τον εαυτό μου κι έπειτα άγνωστους και διάφορετικούς από μένα χαρακτήρες. Ήταν παιχνίδι ανατροπών και, παρόλο που είχα ως δεδομένο ότι θα αποχωρούσα σύντομα, έμεινα έξι ολόκληρους μήνες. Ξεπέρασα κάθε προσδοκία μου.

Σπύρος Μαρτίκας Σοϊλέδης

Γιατί ένας φαρμακοποιός με στημένη επιχείρηση δηλώνει συμμετοχή σε ένα reality επιβίωσης; Σκέφτηκες τα σχόλια του κύκλου σου ενδεχομένως;

Είχα μια αδελφή πίσω μου, με την οποία τα έχουμε δημιουργήσει όλα μαζί και η οποία μου έδωσε την ελευθερία να απουσιάσω και να ζήσω την εμπειρία. Γιατί θα μπορούσε να ενοχληθεί κάποιος για μια επιλογή μου;

Τι σου είπαν οι δικοί σου άνθρωποι όταν τους το ανακοίνωσες;

Έγινε πολύ γρήγορα και με εχεμύθεια - το ανακοίνωσα σε ελάχιστο κόσμο και την τελευταία στιγμή. Επίσης, είχε τελεσιδικήσει καθώς το ανακοίνωσα λίγο πριν μπω και λίγο πριν από την τελική έγκριση, η οποία έγινε τρεις ημέρες πριν ταξιδέψω. Τότε ενημέρωσα και στη δουλειά μου.

Ήσουν πρωταγωνιστής του φετινού κύκλου. Σε είδαμε μάλιστα σε αρκετές διαμάχες.

Διαπίστωσα το ρόλο μου όταν επέστρεψα, τότε κατάλαβα τι έβλεπε ο κόσμος. Η μόνη μου επαφή με τον κόσμο ήταν οι δώδεκα υποψηφιότητές μου για αποχώρηση και οι έντεκα παραμονές μου. Με έντεκα παραμονές, κατάλαβα ότι κάτι καλό θα έχω κάνει και ότι ήμουν κάπως αποδεκτός από το κοινό.

Όταν ήρθα στην Ελλάδα, μου έλεγαν ότι από τότε που έφυγα, σταμάτησαν να παρακολουθούν το «Survivor» και ότι ήμουν ένας χαρακτήρας που λάτρευαν να μισούν. Έπαιξα δίκαια, τίμια και έξυπνα. Ερχόμουν αντιμέτωπος με πολλά γεγονότα και καταστάσεις, αλλά εγώ δεν δημιούργησα ποτέ.

Είχες κόντρα με τον Άρη Σοϊλέδη. Τι προσωπικότητα είναι, όσο τον έζησες;

Ο Άρης προσπαθεί πάντα να σου χρεώνει γεγονότα. Έχει εκφραστεί πολλές φορές με τρόπο που δεν άρεσε. Όταν ερχόταν αντιμέτωπος με κάποιον, επιδίωκε να του προσάψει κάτι χωρίς να έχει κάπου να το στηρίξει, απλά και μόνο για να δημιουργήσει την κόντρα που ήθελε.

Έχεις αποκαλύψει ότι σας είχε πει πως αν κέρδιζε το έπαθλο, θα μετακόμιζε σε βίλα στη Γλυφάδα. Γιατί αποφάσισες να το δημοσιοποιήσεις;

Έλεγε σε όλα τα παιδιά το ποσό που λάμβανε την ημέρα και πόσα λεφτά είχε μαζέψει. Ισχυριζόταν ότι με τα λεφτά που θα κέρδιζε θα νοίκιαζε μια βίλα στη Γλυφάδα και θα έκανε μεγάλη ζωή και ένα γάμο-υπερπαραγωγή, μας περιέγραφε τι είχε σκεφτεί. Το είπα δημόσια γιατί δεν μπορείς να γίνεσαι προκλητικός απέναντι στους συμπαίκτες σου.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share