Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Survivor 5 - Στάθης Σχίζας: «Κάρφωσε» την Μαρία Αντωνά για το δολοφονικό της βλέμμα στον τελικό

Τι είπε σε συνέντευξή του;

14 Ιουλίου 2022 11:03
Survivor 5 - Στάθης Σχίζας: «Κάρφωσε» την Μαρία Αντωνά για το δολοφονικό της βλέμμα στον τελικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στάθης Σχίζας αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής για το Survivor 5. Ο 30χρονος επιχειρηματίας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «7 μέρες tv» και τη Νιόβη Καραπιπέρη και μεταξύ άλλων απάντησε και για την αντίδραση της Μαρίας Αντωνά στο φινάλε του τελικού.

Τη σύντροφό σας, την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τη φωνάξατε δίπλα σας για να σηκώσετε μαζί το έπαθλο. Γιατί τη θέλατε εκεί

Με τον άνθρωπό μου δεν υπάρχει δικό σου και δικό μου. Οι στιγμές μας είναι κοινές. Γιατί όπως πέρασα εγώ αυτά που πέρασα μέσα στο παιχνίδι, έτσι πέρασε κι αυτή δύσκολα όσο ήμουν εγώ εκεί. Το ότι δεν βρισκόμουν κοντά της, ότι μπορεί να ακούστηκαν κάποια λόγια για μένα, ότι προσπαθούσε να με στηρίξει. Κάτι ανάλογο με εμάς περνούν και οι δικοί μας άνθρωποι, που είναι έξω. Οπότε, της άξιζε να είναι δίπλα μου, είναι ο άνθρωπός μου. Αν βρισκόταν και η κόρη μου εκεί, θα ήταν κι εκείνη δίπλα μου.

Survivor 5 - Στάθης Σχίζας

Όλοι σχολίασαν την αντίδραση της Μαρίας Αντωνά όταν έγινε η ανακοίνωση του νικητή. Την είδατε;

Ναι, και δεν νομίζω πως υπήρχε κάποιος δόλος από πλευράς της. Ο άνθρωπός της ήταν εκεί και πέρασε ότι πέρασαν ψυχολογικά όλοι όσοι είχαν κάποιον δικό τους μέσα στο παιχνίδι. Στεναχωρήθηκε και νομίζω πως η έκφραση αυτή ήταν της στεναχώριας της. Δεν υπήρχε κάποια κακία από τη Μαρία. Ίσα ίσα, ήρθε και μου έδωσε συγχαρητήρια στο τέλος.

Survivor 5: Προχωρούν στο νέο «βήμα» στη σχέση τους Στάθης Σχίζας και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Το ανακοίνωσαν δημόσια

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας έχουν γίνει θέμα συζήτησης, μετά τον τελικό του Survivor 5 όπου ο επιχειρηματίας επικράτησε, με το ζευγάρι να μιλά για τα επόμενα «βήματά» του.

Τα συναισθήματα για το ζευγάρι έντονα, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να δηλώνει πως ένιωσε αμήχανα που τον είδε, επειδή ο Στάθης Σχίζας έλειπε για πολλούς μήνες στο Survivor.

Ο νικητής του φετινού Survivor δήλωσε πως στα μάτια της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου βλέπει την μητέρα των παιδιών του. Εκείνος δήλωσε πως δεν είναι ακόμα προετοιμασμένος για την αναγνωρισιμότητα που του χάρισε το παιχνίδι, ενώ η αγαπημένη του είπε χιουμοριστικά πως παίρνει… την εκδίκησή του.

Η συγκατοίκηση και πού θα ρίξουν το «βάρος»

Μέρος του επάθλου θα το διαθέσει για καλό σκοπό, ενώ το υπόλοιπο θα το «ρίξει» στις επιχειρήσεις του.

«Θα είχε πολύ πλάκα να παρουσιάσουμε εκπομπή μαζί με τον Στάθη», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με το ζευγάρι να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συγκατοικήσουν, με τις φήμες να κάνουν λόγο ακόμη και για γάμο.

Ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε πως εκείνο που του έλειψε περισσότερο όσο βρισκόταν στο Survivor ήταν τα μπέργκερ και μάλιστα ήταν το πρώτο πράγμα που έφαγε μόλις γύρισε από το παιχνίδι.

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share