Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Survivor 5 - Βρισηίδα Ανδριώτου: Ανεβάζει τη «θερμοκρασία» - Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τις διακοπές της

Δείτε τι δημοσίευσε

12 Ιουλίου 2022 18:09
Survivor 5 - Βρισηίδα Ανδριώτου: Ανεβάζει τη «θερμοκρασία» - Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τις διακοπές της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά το τέλος του Survivor η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας έκαναν τις πρώτες τους διακοπές ως ζευγάρι στην Πάρο το περασμένο Σαββατοκύριακο (9-10/7) και εκτός από τα κοινά stories και φωτογραφίες που ανέβασαν στα προφίλ τους στο Instagram, η Βρισηίδα ανέβασε και μια gallery όπου η ίδια ποζάρει σε πισίνα με φόντο το μπλε του Αιγαίου.

Όπως ήταν φυσικό, οι φωτογραφίες ενθουσίασαν τους followers της, οι οποίοι έσπευσαν να της κάνουν κολακευτικά σχόλια, ενώ τα likes έπεσαν βροχή.

Παρά το γεγονός ότι ο Σπύρος Μαρτίκας μένει στην Αθήνα και η Βρισηίδα Ανδριώτου μένει στη Θεσσαλονίκη, το ζευγάρι προσπαθεί να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί, ενώ η πρώην παίκτρια του Survivor έχει δηλώσει σε πρόσφατες συνεντεύξεις της ότι η απόσταση δεν είναι κάτι που την ενοχλεί, ενώ αποκάλυψε πως σκοπεύουν να κάνουν κοινές διακοπές φέτος το καλοκαίρι και ίσως μέσα στο φθινόπωρο να συγκατοικήσουν.

Survivor 5: «Ποιος είναι ο σπόνσορας...» - Το αιχμηρό σχόλιο για την σχέση της Βρισηίδας και του Μαρτίκα (photo)

Το φετινό Survivor 5 τα είχε όλα καθώς οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης ήταν άκρως καταιγιστικές. Μπορεί πριν από λίγες ημέρες να αναδείχθηκε μεγάλος νικητής ο Στάθης Σχίζας, ωστόσο αρκετοί είναι οι παίκτες οι οποίοι έχουν και συνεχίζουν να απασχολούν ιδιαίτερα.

Συγκεκριμένα, η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι δυο πρόσωπα τα οποία συζητήθηκαν όσο τίποτα άλλο για τον εκρηκτικό τους χαρακτήρα. Μπορεί οι δυο τους στην αρχή να είχαν έρθει σε ρήξη, βέβαια λίγο αργότερα τους είδαμε να έρχονται ακόμη πιο κοντά ο ένας στον άλλον.

Πλέον οι πρώην παίκτες του Survivor δεν διστάζουν να δείχνουν το πόσο ερωτευμένοι είναι. Μάλιστα και οι δυο είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media όπου τους αρέσει να δημοσιεύουν διάφορες στιγμές.

Αυτή τη φορά, η Βρισηίδα δημοσίευσε ένα βίντεο στο Tik Tok όπου εντοπίσαμε ένα σχόλιο το οποίο ήταν αρκετά απρεπές ενώ η απάντηση της ίδιας ήταν... διαβάστε περισσότερα στο youweekly.gr

 

Survivor

Ροή ειδήσεων

Share